Για 2 ακόμη χρόνια η «Σπιτική Κουζίνα» στο Χολαργό!

Την παράταση για δύο επιπλέον έτη του πετυχημένου κοινωνικού προγράμματος «Σπιτική Κουζίνα» αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίαση της 15ης Ιουλίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Συγκεκριμένα,  αποφασίστηκε  η
ανανέωση για 1+1 έτη της σύμβασης παραχώρησης δημοτικού χώρου στη μειοδότρια από τον Ιούνιο του 2013 εταιρεία «Salas Inter. Group S.A.», για την εξασφάλιση φαγητού σε οικονομική τιμή για τις ευπαθείς ομάδες, τους φοιτητές, τις εργαζόμενες μητέρες, τα μοναχικά άτομα και οποιαδήποτε άλλη κατηγορία πολιτών που επιθυμεί τη συμμετοχή της στη «Σπιτική Κουζίνα» του Χολαργού.

Το εν λόγω πρόγραμμα, που εφαρμόζεται και σε άλλους Δήμους της Αττικής, υλοποιείται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, με την ονομασία «Κοντά στο δημότη».

Ήδη, στη «Σπιτική Κουζίνα» της περιοχής μας, η οποία εδρεύει στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού, επί της οδού Βεντούρη, προσέρχονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (12:00-16:00) 50-80 άτομα, ενώ πωλούνται 150-200 μερίδες φαγητού, στην τιμή των 2,5 ευρώ έκαστη.

Η αρχική σύμβαση που είχε υπογραφθεί στις 9 Ιουλίου του 2013 έληγε στις 11 του τρέχοντος μηνός, για να ανανεωθεί τελικά έως τον Ιούλιο του 2017.

Ετικέτες ,