Τρία χρυσά, τρία αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια για την αεροβική του ΓΑΣΧ στο Χολαργό!

Με συνολικό απολογισμό 8 μεταλλίων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων-Κορασίδων Αεροβικής Γυμναστικής που φιλοξενήθηκε στο Χολαργό ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού. Τα τρία χρυσά, τα τρία αργυρά και τα δύο   χάλκινα    μετάλλια    που
κατακτήθηκαν το διήμερο 27-28 Ιουνίου στο «Αντώνης Τρίτσης» συνόδευσαν με τον ιδανικότερο τρόπο το κλείσιμο μιας μαγικής χρονιάς για το σύλλογο της πόλης μας, η οποία στέφθηκε με πολλές και σπουδαίες επιτυχίες, ακόμη και σε διεθνές επίπεδο. Στους τελευταίους αγώνες της σεζόν 2014-2015 ο ΓΑΣΧ συμμετείχε με 17 αθλήτριες, από τις οποίες οι 9 (4 Παγκορασίδες και 5 Κορασίδες) βρέθηκαν στις τελικές οκτάδες των ατομικών προγραμμάτων, ανεβαίνοντας τελικά σε 2 θέσεις του βάθρου ανά κατηγορία.


Συγκεκριμένα, πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο είχαμε για το Τρίο Παγκορασίδων (Αιμιλία Αυγητίδου, Ανδρομάχη Δημοπούλου, Αναστασία Θεοδωρακέα), για το «χρυσό» Τρίο Κορασίδων της Τσεχίας (Ελισάβετ Αλούπη, Αναστασία Κανελλοπούλου, Χριστίνα Πράττη), καθώς και για την Πεντάδα Κορασίδων (Ελισάβετ Αλούπη, Αναστασία Δέμη, Χριστίνα Πράττη, Εύη Χατζίκου, Κωνσταντίνα Χρήστου). Το Τρίο Κορασίδων (Αναστασία Δέμη, Εύη Χατζίκου, Κωνσταντίνα Χρήστου) κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.


Στο Ατομικό Παγκορασίδων η Αιμιλία Αυγητίδου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, η Αθηνά Γιαννακοπούλου το χάλκινο, η Αναστασία Θεοδωρακέα κατετάγη 4η και η Λουκία Κατραμά 6η. Στο Ατομικό Κορασίδων, τέλος, η Εύη Χατζίκου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, η Χριστίνα Πράττη το χάλκινο, η Ελισάβετ Αλούπη κατετάγη 4η, η Κωνσταντίνα Χρήστου 6η και η Αναστασία Κανελλοπούλου 8η.


Το ΔΣ του ΓΑΣ Χολαργού, καθώς και το «μένουμε… Χολαργό!», το πρώτο σε επισκεψιμότητα ενημερωτικό Μέσο της πόλης, συγχαίρουν όλες τις αθλήτριες για τη σπουδαία προσπάθειά τους, όπως και τους ακούραστους προπονητές του τμήματος, Δημήτρη Πολύζο και Πέγκυ Κιούση, οι οποίοι αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία του κάθε κοριτσιού. Πολλά μπράβο αξίζουν και στους γονείς των αθλητριών για τη στήριξή τους, αλλά και στις εφόρους του τμήματος, Μαρία Ποταμιανάκη και Κατερίνα Αλούπη, για τη γενικότερη προσφορά τους στην ομάδα.

Ετικέτες ,