Ομόφωνα δεκτή η πρόταση του «μένουμε... Χολαργό!» για τις πινακίδες του Χολαργού

Σε ανάρτησή μας στις 14 του περασμένου Μαΐου σάς αποκαλύψαμε την εικόνα των νέων «καλλικρατικών» πληροφοριακών πινακίδων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού,    καθώς     και     τα
ακριβή σημεία της πόλης μας στα οποία το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού αποφάσισε αυτές να τοποθετηθούν.

Στην ίδια ανάρτηση επισημάναμε και την παράλειψη από πλευράς των Κοινοτικών Συμβούλων του Χολαργού κάποιων κύριων οδών της πόλης, στις οποίες επίσης θα έπρεπε να προβλεφθεί η τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων, μια και αποτελούν κύριες εισόδους του Χολαργού.

Τρανότερα παραδείγματα, αυτά των οδών Αρκαδίου και Ναυαρίνου, στις οποίες ποτέ μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν ανάλογες πινακίδες. Η μεν πρώτη αποτελεί την τελευταία είσοδο της πόλης επί της ανόδου της λεωφόρου Μεσογείων, καθώς και την πρώτη επί της καθόδου, ενώ η Ναυαρίνου συνιστά την κύρια είσοδο του Χολαργού επί των προπόδων του Υμηττού, στα σύνορα με την Αγία Παρασκευή.

Η παρέμβαση-πρόταση αυτή του «μένουμε… Χολαργό!» βρήκε άμεσα ανταπόκριση από την ίδια την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα, η οποία σε επικοινωνία που είχε μαζί μας δεσμεύτηκε να εισηγηθεί αυτοπροσώπως στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σε πρώτο βαθμό και στο Δημοτικό Συμβούλιο σε δεύτερο, την τοποθέτηση «καλλικρατικών» πινακίδων και σε Αρκαδίου, Ναυαρίνου.

Όπερ κι εγένετο, καθώς στην τελευταία (24/6) συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αποφασίστηκε ομόφωνα η εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της τοποθέτησης των πινακίδων εισόδου και στη συμβολή των οδών Αρκαδίου & Μεσογείων, καθώς και στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου & Πάτμου.

Η σχετική -ομόφωνη- απόφαση της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της 24ης Ιουνίου, έχει ως εξής:

ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού, σχετικά με την τοποθέτηση Πληροφοριακών Πινακίδων στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Παπάγου-Χολαργού αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού:

α. Την τοποθέτηση έντεκα (11) Πληροφοριακών Πιανακίδων, ως ακολούθως:

β. Την αποξήλωση της ήδη υπάρχουσας Πινακίδας στη συμβολή Λ. Μεσογείων και 17ης Νοέμβρη.

Ετικέτες , , ,