Στον ΚΟ Χολαργού Γιανναλέτσος και Δρόσος!

Την απόκτηση του Δημήτρη Γιανναλέτσου από τη Λιβαδειά και του Βαγγέλη Δρόσου από τον Ηλυσιακό ανακοίνωσε τη Δευτέρα (27/7) ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού! Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές προσθήκες για την  ανδρική ομάδα μπάσκετ
της πόλης μας, αφού τόσο ο 30χρονος, ύψους 2.05 Γιανναλέτσος, όσο και ο 22χρονος Δρόσος, με ύψος 2 μέτρα, αναμένεται να ενισχύσουν στο έπακρο τις προσπάθειες του ΚΟΧ για άνετη εξασφάλιση της παραμονής στη Β’ Εθνική του ελληνικού μπάσκετ και για όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Δημήτρης Γιανναλέτσος (σέντερ), πέρα από τη Λιβαδειά, έχει αγωνιστεί και σε Ένωση Ιλίου, Αίολο Τρικάλων, Αμύντα, Νήαρ Ηστ, Δούκα και Εθνικό, ενώ ο Βαγγέλης Δρόσος (φόργουορντ) έχει προλάβει να περάσει ήδη από Ηλυσιακό, Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και ΑΕΚ.

Παράλληλα με την ανακοίνωση των δύο μεταγραφών, η διοίκηση του ΚΟ Χολαργού ανακοίνωσε και την παραμονή και προώθηση στην πρώτη ομάδα των νεαρών πρωταθλητών με την ομάδα Νέων του συλλόγου, Παντελή Χαρταβέλλα, Γιάννη Τσουβελεκάκη, Δημήτρη Αγγέλου και Χριστόφορου Βλάχου.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς ΚΟΧ, έχει ως εξής: «Το ΔΣ του ΚΟ Χολαργού ανακοινώνει την απόκτηση των αθλητών Δημήτρη Γιανναλέτσου από τη Λιβαδειά και Βαγγέλη Δρόσου από τον Ηλυσιακό, καθώς και την παραμονή και προώθηση στην πρώτη ομάδα των αθλητών Παντελή Χαρταβέλλα, Γιάννη Τσουβελεκάκη, Δημήτρη Αγγέλου και Χριστόφορου Βλάχου από την ομάδα U22».

Ετικέτες ,