Ολοκληρώθηκε το Καλοκαιρινό Camp του Δήμου για το 2015

Με τη συμμετοχή 467 παιδιών, 254 από τη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού και 213 από τη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 10 Ιουλίου το Καλοκαιρινό Camp του 2015, το οποίο διοργανώθηκε από το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος,     το      οποίο
ξεκίνησε αμέσως μετά τη λήξη του σχολικού έτους, πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες πάνω στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το μπιτς βόλεϊ, το τένις, το στίβο, το τάε κβον ντο, την ξιφασκία, το χόκεϊ επί χόρτου, το σκάκι, την ενόργανη γυμναστική, την αεροβική γυμναστική, την ακροβατική γυμναστική, τους παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, το δημιουργικό παιχνίδι, τη θεατρική αγωγή, τη μουσική, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και για πρώτη φορά φέτος την κολύμβηση στη θάλασσα και συγκεκριμένα στην παραλία του Σχοινιά.


Οι δραστηριότητες διεξήχθησαν σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, καθώς και στα γυμναστήρια των σχολείων.


Στο πρόγραμμα εργάστηκαν εθελοντικά ο γιατρός Γεώργιος Τζανιδάκης, προσωπικό των αθλητικών συλλόγων ΑΠΟ Άρη Χολαργού, ΚΟ Χολαργού, ΑΚΟ Άρη Χολαργού, ΓΑΣ Χολαργού, Τεύκρου Χολαργού-Παπάγου, ΑΣ Παπάγου, Αίγλης Παπάγου, ο Τάσος Ευστρατίου (τάε κβον ντο Παπάγου), το AquaΒirth (κολύμβηση) και η Σχολή Αναβρύτων (χόκεϊ).


Από τη μεριά τους, τόσο ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, όσο και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, Μιχάλης Τράκας, ευχαριστούν όσους συμμετείχαν στο Καλοκαιρινό Camp 2015, τους εθελοντές και το προσωπικό του Οργανισμού και εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι.

Ετικέτες , , , ,