Παράταση για το διαγωνισμό φωτογραφίας του Χολαργού

Έως τις 31 Οκτωβρίου παρατείνεται ο διαγωνισμός φωτογραφίας τον οποίο «τρέχει» από τα μέσα Ιουνίου η Δημοτική Κοινότητα Χολαργού. Συμμετοχή εξακολουθούν να μπορούν να δηλώσουν όλοι όσοι είναι από 6 ετών και άνω, ενώ θέμα του διαγωνισμού δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από τον πανέμορφο Χολαργό μας. Το διαγωνιστικό μέρος χωρίζεται σε τρεις θεματικές ενότητεςΠεριβάλλον, Οικιστικός ιστός, Πρόσωπα. Οι διαγωνιζόμενοι κατατάσσονται σε τρεις ηλικιακές ομάδες: Παίδων (6-12), Εφήβων (13-18), Ενηλίκων (19+). Οι δηλώσεις συμμετοχής για το διαγωνισμό παραδίδονται στα    γραφεία    της    Δημοτικής     Κοινότητας
Χολαργού (Δημαρχιακό Μέγαρο, Περικλέους 55, τηλ.: 213-2002883), όπου και κατατίθενται συμπληρωμένες σε γραπτή μορφή.

Απαραίτητη προϋπόθεση του διαγωνισμού είναι οι φωτογραφίες να έχουν τραβηχτεί στο Χολαργό ή στη χολαργιώτικη πλευρά του Υμηττού, από την οδό Ναυαρίνου έως και την οδό Αναστάσεως. Η φωτογραφία πρέπει να συνοδεύεται από την τοποθεσία λήψης της.

Οι νικητές κάθε κατηγορίας θα βραβευτούν σε ειδική τελετή η οποία θα γίνει στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», ενώ την ίδια βραδιά θα γίνουν και τα εγκαίνια της έκθεσης με τις συμμετοχές όλων των διαγωνιζομένων.

Χορηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού φωτογραφίας της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού είναι και το «μένουμε... Χολαργό!».

Ετικέτες ,