Στόχευσαν ξανά την κορυφή οι τοξοβόλοι του ΓΑΣΧ!

Με 7 μετάλλια σε 5 διαφορετικές κατηγορίες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού.  Δίνοντας
για άλλη μια φορά δυναμικό παρών, οι τοξοβόλοι του ΓΑΣΧ κατέκτησαν την κορυφή τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, κλείνοντας τη χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Παναγιώτης Ξιαρχογιαννόπουλος στο Ολυμπιακό Τόξο Νέων Ανδρών και Δημήτρης Λαμπράκης στο Σύνθετο Τόξο Νέων Ανδρών, καθώς και η τριάδα του Ομαδικού Σύνθετου Τόξου Νέων Ανδρών, αποτελούμενη από τους Δημήτρη Λαμπράκη, Απόστολο Δημητρακόπουλο και Γιάννη Ζαντιώτη.

Τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο πανηγύρισε ο Φίλιππος Θεμελής στο Σύνθετο Τόξο Παμπαίδων, ενώ το χάλκινο μετάλλιο φόρεσαν οι Χάρης Ζέρβας στο Ολυμπιακό Τόξο Νέων Ανδρών, Παναγιώτης Θεμελής στο Ολυμπιακό Τόξο Εφήβων και Απόστολος Δημητρακόπουλος στο Σύνθετο Τόξο Νέων Ανδρών.

Τέλος, τέταρτος κατετάγη ο Γιάννη Ζαντιώτης στο Σύνθετο Τόξο Νέων Ανδρών και έκτος ο Γιάννης Δημητρακόπουλος στο Ολυμπιακό Τόξο Παμπαίδων.

Το ΔΣ του ΓΑΣ Χολαργού και το «μένουμε... Χολαργό!» συγχαίρουν όλους τους αθλητές και τον προπονητή για τις νέες τους επιτυχίες!

Ετικέτες ,