Μέσω της Περιφέρειας η ανακατασκευή του γηπέδου της οδού Κύπρου

Όπως μόνο το «μένουμε... Χολαργό!» έχει αποκαλύψει από τις 28 Μαρτίου, η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, επί της οδού Κύπρου, είναι προ των πυλών. Μάλιστα, για το λόγο αυτό,  στο  χώρο  του   γηπέδου
βρέθηκαν την Παρασκευή (9/10) ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής, Γιώργος Καραμέρος.

Οι δύο άνδρες, μαζί με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Τζίνα Αρβανίτη και τη Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Χριστίνα Βασσάλου, συζήτησαν για το θέμα της ανακατασκευής του μοναδικού γηπέδου ποδοσφαίρου στο λεκανοπέδιο το οποίο εν έτει 2015 παραμένει με χωμάτινο αγωνιστικό χώρο, καθώς και για άλλα έργα στη γύρω περιοχή.


Ο κ. Καραμέρος ήταν εκείνος που έδωσε και την είδηση, αφού σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη η Περιφέρεια Αττικής θα προχωρήσει στη χρηματοδότηση για την ανακατασκευή του γηπέδου και για ένα ακόμη σημαντικό και γειτονικό έργο υποδομής. Την κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων επί της οδού Υγείας, η οποία βρίσκεται μεταξύ του γηπέδου και του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Η μελέτη για το γήπεδο εκπονείται ήδη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, όπως θα εκπονηθεί και εκείνη για την οδό Υγείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι Αποστολόπουλος και Καραμέρος την ίδια ημέρα επισκέφτηκαν και την αρχαία κοίτη του Ιλισσού στους πρόποδες του Υμηττού, με σκοπό την από κοινού εξεύρεση τρόπων αξιοποίησης και ανάδειξης του φυσικού τοπίου.

Ετικέτες , , ,