Ανακοίνωσε τους χορηγούς του ο ΑΚΟ Άρης Χολαργού

Παρουσία του εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος, π. Ιωάννου Πιλέρι, τελέστηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο «Αντώνης Τρίτσης» ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός του ΑΚΟ Άρη Χολαργού, με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν (2015-2016). Το παρών έδωσε σύσσωμο το ΔΣ  του  γυναικείου   συλλόγου
μπάσκετ της πόλης μας, μαζί με τις αθλήτριες, τους προπονητές, γονείς και φίλους, καθώς και οι Πρόεδροι του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού, Μιχάλης Τράκας και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παπάγου-Χολαργού, Χρήστος Πετράκης.

Η Πρόεδρος του ΑΚΟ Άρη Χολαργού, Μαρίσσα Αραπούδη και τα μέλη του ΔΣ, ευχαριστούν θερμά μέσω του «μένουμε... Χολαργό!» όλους όσοι παρευρέθηκαν στην τελετή του Αγιασμού, όπως και όσους στηρίζουν ανιδιοτελώς τα τελευταία τρία χρόνια την προσπάθεια που καταβάλλεται από τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» για τη στήριξη του συλλόγου και τη διατήρησή του ως κοιτίδα πολιτισμού και αθλητισμού για την κοινωνία του Δήμου μας.

Ο ΑΚΟ Άρης Χολαργού έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει τους χορηγούς αυτής της αγωνιστικής χρονιάς και να τους ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο των ανθρώπων της ομάδας για μία ακόμη χρονιά.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις επιχειρήσεις:

Επίσης, το ΔΣ του ΑΚΟ Άρη Χολαργού εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες στους συνεργάτες του συλλόγου, οι οποίοι με την παρουσία τους συμβάλλουν τα μέγιστα στην οργάνωση και λειτουργία του, καθώς και στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Συγκεκριμένα:

Τέλος, το ΔΣ του ΑΚΟ Άρη Χολαργού εύχεται σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μια καλή αθλητική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες.

Ετικέτες ,