Κάλεσμα για εγγραφές στην Παιδική Χορωδία

Ως γνωστόν, η Παιδική Χορωδία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού κατά τη 19ετή πορεία της έχει συμμετάσχει σε πολλές καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και αποσπά πάντα επαινετικά σχόλια με την παρουσία της. Έχει επίσης εμφανιστεί στο πλευρό σημαντικών καλλιτεχνών  και πρόσφατα στο
αφιέρωμα στο μεγάλο Έλληνα Συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο στο Κηποθέατρο Παπάγου, ενώ έχει τραγουδήσει στη Βουλή των Ελλήνων, σε εκδηλώσεις του Προεδρικού Μεγάρου, του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να αναδειχθεί περαιτέρω ο πολιτιστικός αυτός θεσμός και να ενισχυθεί κάθε προσπάθεια πολιτιστικής και καλλιτεχνικής ανάπτυξης στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Για το λόγο αυτό, η Δημοτική Αρχή προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών να συμμετάσχουν στη Χορωδία του Δήμου μας. Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν στο Ωδείο «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣΚΑ», το οποίο έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση της χορωδίας, κάθε Παρασκευή 19:00-21:00, με την καλλιτεχνική και εκπαιδευτική εμπειρία του διδακτικού του προσωπικού.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς καλούνται να επικοινωνήσουν με το Ωδείο «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣΚΑ» (Βερσή 49, 15669 Παπάγου, τηλ. 2106527081, fax 2106529557) ή να συμπληρώσουν την αίτηση-εκδήλωση ενδιαφέροντος, την οποία θα βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (http://www.dpapxol.gov.gr/news/deltia-tipou/item/614-paidiki-xorodia-dimou-papagou-xolargoy.html) και να την παραδώσουν ή να τη στείλουν με φαξ στο Ωδείο.

Ετικέτες ,