Εννέα μετάλλια και δύο κύπελλα για το ΓΑΣΧ στα «Δήλεια»!

Με 39 αθλητές και αθλήτριες από 8 έως 15 ετών συμμετείχε στα «Δήλεια» που διεξήχθησαν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο της Μυκόνου ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού. Στους αγώνες, οι οποίοι συγκέντρωσαν   περισσότερους
από 350 αθλητές από 14 διαφορετικά αθλητικά σωματεία της χώρας, ο ΓΑΣΧ έδωσε το παρών με τη δεύτερη πολυπληθέστερη αποστολή, με τα παιδιά του Συλλόγου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Οι Χολαργιώτες αθλητές πανηγύρισαν συνολικά 9 μετάλλια, κατακτώντας και δύο κύπελλα. Συγκεκριμένα, είχαμε:

1η  θέση και κύπελλο: Σταυροπούλου Εβίτα στα 80 μ. με εμπόδια ΠΚ Α και Τζώρτη Χρύσα στο Μπαλάκι  ΜΙΝΙ ΠΚ.

2η θέση: Θεοφιλίδου Ρέα στα 1.000 μ. ΠΚ Α, Ασημομύτης Νικήτας στα 600 μ. ΠΠ Β, Δούδαλη Μελίνα στο ύψος ΠΚ Β και η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ60 μ. των ΠΚ Β, αποτελούμενη από τις Ζαχαράτου-Μανίκα-Μανίκα-Ισραελιάν.

3η Θέση: Σκολαρίκου Αγγελική στα 150 μ. ΠΚ Α, Ισραελιάν Ελισάβετ στα 150 μ. ΠΚ Β και  Κλημαθιανού Δήμητρα στο μήκος ΠΚ Α.

Το ΔΣ του ΓΑΣ Χολαργού και το «μένουμε... Χολαργό!» συγχαίρουν αθλητές, προπονητές, συνοδούς και γονείς για τις νέες επιτυχίες του συλλόγου.

Ετικέτες ,