ΤΙΓΚΑΣ: «Δωρεάν πρόσβαση στα γήπεδα 5Χ5»

Την ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών στα γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 του Χολαργού προτείνει μέσω παρέμβασής του ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας. Αναλυτικά, ο Δημοτικός Σύμβουλος και αρχηγός της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης σημειώνει: «Διαβάσαμε με πολλή προσοχή το δημοσίευμα για την πρόθεση του ΔΟΠΑΠ να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση μίσθωσης των δύο γηπέδων μίνι ποδοσφαίρου στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού, στερώντας από τους συμπολίτες μας, που τα έχουν πληρώσει και τα συντηρούν, τη δυνατότητα δωρεάν άθλησης, ιδιαίτερα στο     σημερινό     κακό     έως     τραγικό
οικονομικό περιβάλλον για τους πιο πολλούς. Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, επικεφαλής της παράταξης και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ:

Ο Δήμος, στον οποίο ανήκει η ιδιοκτησία των χώρων αυτών, να αναλάβει τη διαχείριση των γηπέδων 5Χ5, μέσω μιας διαπαραταξιακής επιτροπής και με τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, δηλαδή των συλλόγων γονέων και των αθλητικών σωματείων. Εάν ο Δήμαρχος εκτιμά ότι η επιτροπή αυτή δεν θα βοηθήσει όπως θα ήθελε, τότε ας αναλάβει ο Δήμος από μόνος του. Εφόσον μέσα σε ένα έτος δεν επιτευχθεί αποτελεσματική χρήση-διαχείριση κατά το διάστημα αυτό, ο Δήμος να κινήσει τις διαδικασίες ανάθεσης της εμπορικής εκμετάλλευσης σε τρίτους.

Τέλος, προτείνουμε να φέρει ο ΔΟΠΑΠ στο Δημοτικό Συμβούλιο ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο σχέδιο διαχείρισης του συνόλου των αθλητικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα και με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση των αθλητικών χώρων και άνοιγμα στην κοινωνία, προκειμένου το Συμβούλιο να αποφασίσει ανάλογα.

Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος να επαίρεται για τα περίπου 5.000.000 ευρώ ταμειακά διαθέσιμα που έχει και να περιμένει να εισπράξει 2.500 Ευρώ από την εκμετάλλευση των γηπέδων 5Χ5 χωρίς να τα προσφέρει στους συμπολίτες μας. Ας προσφέρετε και κάτι δωρεάν στους δημότες μας, δείγμα της κοινωνικής ευαισθησίας που όπως λέτε σας διακρίνει. Η πρότασή μας είναι μία και μοναδική.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ 5Χ5

ΔΩΡΕΑΝ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ»

Ετικέτες ,