«Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Επικοινωνία»

Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Επικοινωνία» διοργανώνει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού. Το σεμινάριο απευθύνεται σε άνεργους απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν  να   βελτιώσουν   τις
επικοινωνιακές τους δεξιότητες ώστε να διευκολυνθούν στην εξεύρεση εργασίας και την επιτυχή τους σταδιοδρομία, με δεδομένο ότι οι άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες ενός ενδιαφερόμενου είναι ίσως το σπουδαιότερο στοιχείο για την πρόσληψή του. Χρησιμοποιώντας και τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, οι δεξιότητες αυτές θα καλλιεργηθούν στο σεμινάριο ως κρίσιμα  εργαλεία για την καλή οργάνωση και αποτελεσματική λειτουργία μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Προς το τέλος του προγράμματος θα οργανωθεί συστηματική παρουσίαση των συμμετεχόντων και των προσόντων τους σε τοπικές επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα παρέχεται εντελώς δωρεάν, υπό τη διεύθυνση του Άγγελου Κολοκούρη, συμβούλου διεθνών επιχειρήσεων με έδρα τις ΗΠΑ. Στην εκτέλεση του προγράμματος θα συμμετάσχουν ειδικοί επιστήμονες και καθηγητές, καταξιωμένοι σύμβουλοι επιχειρήσεων και επιχειρηματίες. Όλοι οι συντελεστές συμμετέχουν αμισθί.
Το πρόγραμμα θα διεξάγεται στο κτίριο Κοινωνικής Μέριμνας, επί της οδού Αγαμέμνονος 4 στο Χολαργό, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρα 19:00-20:30, για έξι (6) εβδομάδες, με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση έως την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού (κα Παυλοπούλου, 1ος όροφος, τηλ.: 2132002893, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00).

Ημερομηνίες διεξαγωγής εντός του 2015: Δευτέρα 30/11, Τετάρτη 2/12, Δευτέρα 7/12, Τετάρτη 9/12, Δευτέρα 14/12, Τετάρτη 16/12.

Οι ημερομηνίες για το νέο έτος θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση από πλευράς Δήμου.

Ετικέτες ,