Φιλανθρωπικό 3on3 μπάσκετ στο Χολαργό

Στο πλαίσιο του αμιγούς αθλητισμού και του πνεύματος αλληλεγγύης και προσφοράς, τα σωματεία μπάσκετ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ΚΟ Χολαργού, ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου και  AKO Άρης Χολαργού, μαζί με εκείνα γειτονικών Δήμων (Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής, Ποσειδών ΑΟ Νέου Ψυχικού, ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου), προσκαλούν τον κόσμο στους Χριστουγεννιάτικους Αγώνες 3on3 των Ακαδημιών, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης», το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου 2015, από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν  όλοι  οι  αθλητές  και  οι  αθλήτριες  που
έχουν γεννηθεί από το 2001 έως και το 2006. Για τη συμμετοχή τους, το μόνο που χρειάζεται είναι η προσφορά τροφίμων και ρούχων, που θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι εγγραφές θα γίνονται από τις γραμματείες των συλλόγων.

Να σημειωθεί ότι για άγνωστους λόγους, οι οποίοι ωστόσο καλό θα ήταν να γίνουν γνωστοί, από την όλη -φιλανθρωπική- εκδήλωση, η οποία μάλιστα τελεί υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού, απουσιάζει ο ιστορικότερος σύλλογος μπάσκετ του Δήμου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον ΑΣ Παπάγου.

Ετικέτες , ,