Απόλυτη επιβεβαίωση του «μένουμε... Χολαργό!» στο θέμα των νέων Αντιδημάρχων

Όπως πρώτο το «μένουμε... Χολαργό!» έγραψε από το πρωί του Σαββάτου (28/11), για να     το     αντιγράψουν      ως
συνήθως στη συνέχεια οι υπόλοιποι αλλά και για να επιβεβαιωθεί πλήρως, οι πέντε νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού είναι και επίσημα από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, Μιμή Ρουφογάλη, Λίλα Σουρανή και Γιώργος Τσουροπλής.

Η θητεία τους θα διαρκέσει έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017, θα είναι δηλαδή 15μηνη, όπως ήταν και η θητεία των προκατόχων τους, ενώ έγινε γνωστό και ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες του καθενός.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Παιδείας, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, η Άννα-Μαρία Τσικρικώνη την Αντιδημαρχία Οικονομικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, η Μιμή Ρουφογάλη την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Εθιμοτυπίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, η Λίλα Σουρανή την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και ο Γιώργος Τσουροπλής την Αντιδημαρχία Πρασίνου, Προστασίας Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης.

Από τους πέντε νέους Αντιδημάρχους αντιμισθία θα λαμβάνουν η Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, η Μιμή Ρουφογάλη και η Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, ενώ η κ. Αθανασάκου-Μουντάκη είναι εκείνη που θα αναπληρώνει το Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του τελευταίου.

Ετικέτες