Χριστουγεννιάτικη δωροαγορά στον Ι. Ν. Τιμίου Σταυρού

Την καθιερωμένη ετήσια δωροαγορά διοργανώνει και φέτος ο Ιερός Ναός Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού. Από την Κυριακή 13 έως την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, στο αρχονταρίκι του Ναού ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί διάφορα χρήσιμα είδη, όπως χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, θυμίαμα, κομποσχοίνια, εικόνες, βιβλία, κρασιά, λικέρ (ρόδι, κανέλλα, γαρύφαλλο), ποτήρια, κούπες, βιβλία, γυαλικά αντικείμενα (πιάτα, βάζα κ.ά.), διακοσμητικά σπιτιού, σπιτικό μέλι, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, χειροποίητα κοσμήματα και πολλά άλλα προϊόντα. Τα έσοδα της δωροαγοράς θα διατεθούν και φέτος σε διάφορες ανάγκες της ενορίας της  πόλης  μας,
ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι φιάλες κόκκινου, ροζέ και λευκού κρασιού που θα διατίθενται αποτελούν ευγενική δωρεά του Πρατηρίου Σιγαρέττων & Ζαχαρωδών Ειδών «Παναγιώτης Σταφυλίδης».

Στο μεταξύ, το βράδυ της Παρασκευής (11/12), από τις 20:00 έως τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, στον Τίμιο Σταυρό θα τελεστεί Ιερή Αγρυπνία, για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνα (12/12). Παράλληλα, από τον Ιερό Ναό της οδού Αναστάσεως δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρόγραμμα του Αγίου Δωδεκαημέρου, το οποίο περικλείει τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Ετικέτες ,