Φωτίστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Χολαργού!

Μέσα σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους κόσμου φωτίστηκε την Κυριακή (13/12) το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, στον περίβολο του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων. Τη μαγευτική    βραδιά     άνοιξε    η
Παιδική Χορωδία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου, Ορέστη Χατζηνάκη, ταξιδεύοντας μικρούς και μεγάλους με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της.

Τη σκυτάλη πήρε το καταξιωμένο κουαρτέτο εγχόρδων L’ Anima, μαγεύοντας τους παρευρισκόμενους, με τη γιορτή να συνεχίζεται με πολλές εκπλήξεις, κυρίως για τα μικρά παιδιά.

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του στάθηκε στην ανάγκη για στήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη και όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε, «στις μέρες μας είναι επίκαιρο περισσότερο από ποτέ το ουσιαστικό και πανανθρώπινο νόημα των Χριστουγέννων και πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα ότι ακόμα και σε δύσκολους καιρούς τα συναισθήματα ανθρωπιάς και προσφοράς περισσεύουν στην καρδιά και στην ψυχή μας».

Τέλος, ο κ. Αποστολόπουλος ευχήθηκε τα χρόνια πολλά εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και των εργαζομένων στο Δήμο, καλώντας όλους τους Χολαργιώτες και τους Παπαγιώτες να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε το 2016 να είναι μια χρονιά με λιγότερα προβλήματα για όλους.

Ετικέτες , ,