ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γιώργος Ανυφαντής νέος επικεφαλής των «Ενεργών Δημοτών»

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του «μένουμε... Χολαργό!», νέος επικεφαλής των «Ενεργών Δημοτών Παπάγου-Χολαργού», της έβδομης κατά σειρά δημοτικής παράταξης, αναλαμβάνει μέσα στις επόμενες ημέρες ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού, Γιώργος Ανυφαντής. Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Χολαργού και πρώην Αντιπρόεδρος του ΔΑΟΧ (Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Χολαργού) πρόκειται να αντικαταστήσει το νυν επικεφαλής, Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Δήμαρχο Χολαργού, Δημήτρη Νικολάου,    τόσο    στην    αρχηγία    της
παράταξης, όσο και στο μοναδικό έδρανο των «Ενεργών Δημοτών» στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ύστερα από το άτυπο έκτακτο συνέδριο της ιστορικότερης δημοτικής παράταξης σε Χολαργό και Παπάγου, το οποίο έλαβε χώρα υπό άκρα μυστικότητα τις προηγούμενες ημέρες, ο Δημήτρης Νικολάου πήρε την απόφαση της οριστικής αποχώρησης από τα δημοτικά δρώμενα της περιοχής μας, παραχωρώντας τη θέση του στη νέα γενιά του Χολαργού.

Μετά από μία 18ετία στην ηγεσία των «Ενεργών Δημοτών», η οποία περιελάμβανε δύο διαδοχικές εκλογικές επιτυχίες και τρεις -συγκυριακές- ήττες, ο Δήμαρχος που άλλαξε όψη στην πόλη του Περικλή, παραλαμβάνοντάς τη ως μία απλή αθηναϊκή συνοικία της μεταπολίτευσης και παραδίδοντάς τη ως μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, πρόκειται να αποτελέσει πλέον και τυπικά παρελθόν από τα δημοτικά δρώμενα, με τη ζωντανή παρακαταθήκη του να περνά στη νέα γενιά των Χολαργιωτών που στάθηκαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή στο πλευρό του.

Ο Γιώργος Ανυφαντής, ο Χολαργιώτης που δεν εκπροσωπεί αυτή τη στιγμή στο Δημοτικό Συμβούλιο τους 427 ψηφοφόρους του, όταν η Δημοτική Αρχή του Ηλία Αποστολόπουλου αποτελείται από Αντιδημάρχους των 300 σταυρών και Δημοτικούς Συμβούλους των 260, θα αποτελέσει τη φυσιολογική διάδοχη κατάσταση, δίνοντας άλλη πνοή, τόσο εντός Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και εντός «Ενεργών Δημοτών».

Έχοντας στο πλευρό του σημαντικούς τοπικούς παράγοντες, όπως το νούμερο δύο της παράταξης, πρώην Αντιδήμαρχο Χολαργού και γνωστό Χολαργιώτη επιχειρηματία, Άγγελο Αναγνωστόπουλο, ο Γιώργος Ανυφαντής θα κληθεί, τουλάχιστον έως το 2019, να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος μιας παράταξης σχεδόν 2.000 Χολαργιωτών και Παπαγιωτών ψηφοφόρων.

Νέα εποχή, λοιπόν, σε μία από τις εννέα δημοτικές παρατάξεις του Δήμου μας, μένοντας να φανεί πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η νέα προσπάθεια της νέας γενιάς των γηγενών Χολαργιωτών.

Ετικέτες , , , ,