Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, με το επίσημο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις του 2015 στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού. Πλούσιο θα είναι και φέτος από πλευράς Δήμου το πρόγραμμα των εορτών σε Χολαργό και Παπάγου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί την προπαραμονή      (30/12)      της
πρωτοχρονιάς του 2016.

Αναλυτικά, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για το 2015 θα έχουν ως εξής:

ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2015

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00

Καλούμε όλους τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους σε μια εκδήλωση γεμάτη μουσική, παιχνίδια, ξωτικά, ταχυδακτυλουργούς και βεγγαλικά, με την Παιδική Χορωδία του Δήμου μας και πολλές άλλες εκπλήξεις, όπου μαζί με τον Άγιο Βασίλη θα ανάψουμε το δέντρο μας και θα διασκεδάσουμε.

(Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού, Περικλέους 55, Χολαργός)

Πέμπτη 17 έως Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

Εορταστικό τριήμερο «Η Μελωδία των Χριστουγέννων», από το Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής Παπάγου-Χολαργού (ΔΟΚΜΕΠΑ).

(Εισιτήριο: Προϊόντα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο)

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής Παπάγου-Χολαργού (ΔΟΚΜΕΠΑ), με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και της Χορωδίας του ΚΑΠΗ Παπάγου-Χολαργού.

(Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού)

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30

Παιδική θεατρική παράσταση «Ονειροφάγος», από το Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής Παπάγου-Χολαργού (ΔΟΚΜΕΠΑ) και τη θεατρική ομάδα «ΝΤΟΥΘ».

(Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού)

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30

Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου, με τη συμμετοχή της Μεικτής Χορωδίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

(Τ. Αλεβιζάτου & Καρναβία 10Α, Παπάγου)

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00-16:00

(Περικλέους 56, Χολαργός).

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00-15:00

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, με ζογκλέρ, ακροβάτες, μάγους, ταχυδακτυλουργούς, μουσική και πολλές άλλες εκπλήξεις.

(Πλατεία Ελευθερίας, Εθνικής Αμύνης 27, Παπάγου)

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00-15:00

Ο πρωταγωνιστής των ημερών, ο Άγιος Βασίλης, θα περιμένει τα παιδιά στο Εμπορικό Κέντρο Χολαργού «Holargos Center», με εργαστήρια κατασκευών, μαλλί της γριάς κ.α.

(Περικλέους 56, Χολαργός)

Ετικέτες ,