Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας ο ΜΑΣ Αίας Χολαργού

Με τρεις πυγμάχους θα εκπροσωπηθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 17-20 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού ΓΣ στο Ζάππειο ο ΜΑΣ Αίας Χολαργού. Οι Χολαργιώτες αθλητές, Λεωνίδας Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος   Στρέλτσοφ    και
Ερωφίλη Κουμαντάκη, υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή του πυγμαχικού συλλόγου της πόλης μας, Ιάσονα Πολίτη, θα εκπροσωπήσουν τον Αίαντα στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του αθλήματος, στην οποία θα συμμετάσχουν συνολικά 35 σωματεία. Η σημασία των εν λόγω αγώνων είναι μεγάλη και για έναν επιπλέον λόγο, αφού οι καλύτεροι αθλητές αναμένεται να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Επιλέκτων, ενώ θα προταθούν και στην AIBA, για το APB Επαγγελματικό Πρωτάθλημα.


Με αφορμή τη συμμετοχή του Αίαντα Χολαργού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο προπονητής του συλλόγου, Ιάσονας Πολίτης, δήλωσε: «Η ιστορία γράφεται με αγώνες στα ρινγκ εδώ και πολλά χρόνια για τον Αίαντα. Ευχαριστώ προπονητές, συναθλητές και προέδρους, αλλά πάνω απ’ όλους τον πρώτο μου δάσκαλο, Στέλιο Σταφυλαράκη, για όλη τη διαδρομή ως εδώ και την τιμή να βρίσκομαι στην πυγμαχία και τον Αίαντα 17 χρόνια τώρα, έχοντας δίπλα μου φοβερούς ανθρώπους-αθλητές και φίλους, που στηρίζουν κάθε προσπάθεια».

Ετικέτες ,