Τιμήθηκαν οι εθελοντές της ΔΑΠΑΧΟ

Σε εκδήλωση του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών παραβρέθηκαν την Τετάρτη (20/1) ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού, Μιχάλης Τράκας, και οι εθελοντές της Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού, ύστερα από πρόσκληση      του       Διοικητή,
Ανδρέα Ζαγκανά. Οι άνθρωποι της ΔΑΠΑΧΟ τιμήθηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους στην προστασία του Υμηττού και την καθοριστική συνδρομή τους στο Πυροσβεστικό Σώμα, κατά την αντιπυρική περίοδο του 2015.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Διοικητής Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Αθανάσιος Σερεντέλος και ο Διοικητής της πόλεως Αθηνών, Αρχιπύραρχος Μιχαήλ Ανδριόπουλος, οι οποίοι προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ και τον επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ, Βαγγέλη Στογιάννη.

Η τιμητική διάκριση της ΔΑΠΑΧΟ, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύει τη σπουδαία συνεισφορά των εθελοντών μας, σε συνδυασμό με τη μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για την προστασία του Υμηττού. Η ΔΑΠΑΧΟ αποτελεί μια σύγχρονη και αποτελεσματική δομή πολιτικής προστασίας, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη σημασία του εθελοντισμού.

Ετικέτες ,