MA Optics

NexusLab

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Είκοσι χρόνια ΓΑΣ Χολαργού!

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Χολαργό, μέσα σε ένα πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (31/1) η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας       του        Γυμναστικού
Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, καθώς και προσωπικοτήτων που προσέφεραν τόσο στην ιδέα του αθλητισμού, όσο και στον ίδιο το ΓΑΣΧ. Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα είκοσι (20) χρόνια αθλητικής πορείας του ΓΑΣ Χολαργού και για το λόγο αυτό τιμήθηκαν οι αφανείς ήρωες του συλλόγου, που δεν είναι άλλοι από τους εθελοντές, οι οποίοι συμβάλουν αποτελεσματικά στην εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε:
  • Στον κο Χαράλαμπο Γεωργακόπουλο: Πρωταθλητή Ελλάδας και Βαλκανιονίκη μεσαίων αποστάσεων (Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρο του ΓΑΣΧ, Πρόεδρο της ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Αθήνας).
  • Στην κα Νάσια Νικολουλέα-Παπαϊωάννου: Ιδρυτικό μέλος τoυ τμήματος Γυμναστικής του συλλόγου, ακούραστη, αθόρυβη και ανεκτίμητη εθελόντρια από το 1999 μέχρι και σήμερα.

Ειδικές βραβεύσεις απονεμήθηκαν  για την ξεχωριστή επίδοσή τους:

Στις πρωταθλήτριες της Τοξοβολίας με Ευρωπαϊκές διακρίσεις:
  • Κατερίνα Χρονοπούλου (καλύτερη αθλήτρια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σύνθετου τόξου)
  • Κατερίνα Ορφανίδου (πανελλήνιο ρεκόρ στα 18 μ. σύνθετου τόξου)
  • Στην κα Ασένοβα Νέλη (προπονήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής, ως εκπροσώπου του τμήματος)
  • Στον κο Πολύζο Δημήτρη (προπονητή της Αεροβικής Γυμναστικής, ως εκπροσώπου του τμήματος)
  • Στον αθλητή Ζαχαρία Γιάννη απονεμήθηκε το ειδικό βραβείο «ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ», τόσο για την αθλητική του επιτυχία (2η Πανελλήνια θέση στα 4Χ100 μ. του αγωνίσματος της σκυταλοδρομίας), όσο και για την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή.

Βραβεία απονεμήθηκαν στους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, που κατέκτησαν από 1η έως 8η θέση σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και διακρίθηκαν σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Κύπελλα.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις έχουν αναρτηθεί στους ακόλουθους συνδέσμους:

Από τις βραβεύσεις δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι άνθρωποι που δημιουργούν όλες αυτές τις επιτυχίες, οι προπονητές και οι προπονήτριες των αγωνιστικών τμημάτων του ΓΑΣΧ.

Τα βραβεία απένειμαν ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, Μιχάλης Τράκας, οι Αντιδήμαρχοι και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που παραβρέθηκαν, καθώς και οι Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι Ομοσπονδιών που τίμησαν το σύλλογο με την παρουσία τους.

Το βίντεο όλων των αθλημάτων του ΓΑΣΧ που προβλήθηκε στην εκδήλωση, μπορείτε να το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:


Στο μεταξύ, πλούσια σε αθλητική δράση ήταν και τα τέσσερα Σαββατοκύριακα που προηγήθηκαν, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων αθλητών και αθλητριών πολυάριθμων συλλόγων του στίβου, με ιδιαίτερα έντονη φυσικά την παρουσία του ΓΑΣΧ, σε προπονητικές ημερίδες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ).

Οι μικρότεροι είχαν την πρώτη τους μοναδική εμπειρία με τον κλειστό στίβο, όχι μόνο συμμετέχοντας με μεγάλη χαρά σε διάφορα αγωνίσματα, αλλά δείχνοντας και τις μεγάλες και εξελίξιμες δυνατότητές τους.

Οι μεγαλύτεροι έκαναν «ζέσταμα», σημειώνοντας πολύ καλές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ, εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου.