Συνεδριάζει την Τετάρτη (15/6) το Δημοτικό Συμβούλιο

Η 6η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου - Χολαργού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (15/6), στις 18:30, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού. Συνολικά 23 θέματα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη που απέστειλε στους Δημοτικούς Συμβούλους ο Πρόεδρος του ΔΣ, Δημήτρης Οικονόμου, τα οποία είναι τα εξής:


1) Επικύρωση του υπ’ αριθμ. 5/2016 πρακτικού της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

2) Ανακήρυξη του Δήμου Παπάγου - Χολαργού σε «Ελεύθερη Ζώνη από τις συμφωνίες TTIP-CETA-TISA».

3) Έγκριση μεταβίβασης αρμοδιότητας χορήγησης προνοιακών επιδομάτων από το Δήμο Αγίας Παρασκευής προς το Δήμο Παπάγου - Χολαργού.

4) Έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού παροχής υπηρεσίας με τίτλο : «Φύλαξη και επιτήρηση των κτιρίων, εγκαταστάσεων και χώρων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού».

5) Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση κοινόχρηστων χώρων στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου για τοποθέτηση / διατήρηση στεγάστρων αναμονής επιβατών.

6) Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος.

7) Αναμόρφωση Προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2016.

8) Έγκριση της Γ΄ αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. έτους 2016, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 109/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του.

9) Έγκριση δαπανών και ανάληψη σχετικής πίστωσης για εκδηλώσεις του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.

10) Έγκριση πρακτικών της από 07-06-2016 συνεδρίασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών.

11) Έγκριση κατανομής ΣΑΤΑ 2016.

12) Διαγραφή ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους.

13) Έγκριση παράτασης χρόνου ισχύος της υπ΄ αριθμ. πρωτ. 17598/24-07-2015 σύμβασης για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια πετρελαίου κίνησης για τα οχήματα του Δήμου».

14) Έγκριση ανάθεσης  τμήματος - που είχε παραμείνει άγονο - της προμήθειας «Προμήθεια φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού Δήμου Παπάγου - Χολαργού και Νομικών Προσώπων Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. & Δ.Ο.Π.Α.Π.» με τη διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης / διαπραγμάτευσης.

15) Ανάκληση των υπ΄αρ. 27/2016 & 28/2016 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

16) Έγκριση του από 10-06-2016 πρακτικού κλήρωσης υπαλλήλων ως μελών Επιτροπών Παραλαβής Έργων του Δήμου.

17) Έγκριση 3ου (τακτοποιητικού) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών για το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014».

18) Αποχώρηση από τη σύμπραξη του αναδόχου σχήματος της μελέτης «ΜΕΛΕΤΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΩΝ & ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ», λόγω συνταξιοδότησης και αντικατάστασή του από την εταιρεία Π. – Ι. ΖΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Μ.

19) Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής και Ελέγχου της ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του έργου ή ενσωματώνονται σε αυτό, για το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΝΙΣΧΥΣΗ - ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ».

20) Μετάθεση του χρόνου παράδοσης της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ» για 11-07-2016, λόγω ανωτέρας βίας.

21) Έγκριση παράτασης σύμβασης παραμετροποίησης, μετάπτωσης στοιχείων προνοιακών επιδομάτων και εκπαίδευσης προσωπικού από την εταιρία Quality & Reliability Α.Ε.

22) Έγκριση παράτασης της σύμβασης με την εταιρεία AT Management και την χρονική αλλαγή των παραδοτέων.

23) Εξέταση αιτημάτων κοπής δένδρων.

Ετικέτες ,