Ασφαλτοστρώνεται η Αναστάσεως

Ολική ασφαλτόστρωση της -κεντρικότατης- οδού Αναστάσεως θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή (24/6) έως και την Τρίτη (28/6), ύστερα από σχετική ενημέρωση που εκδόθηκε την Τετάρτη (22/6) από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Συγκεκριμένα, θα φρεζαριστεί και    θα    ασφαλτοστρωθεί    το
τμήμα της οδού Αναστάσεως από την οδό Ευτέρπης έως τη λεωφόρο Μεσογείων, που είναι και το τμήμα στο οποίο προσφάτως τοποθετήθηκαν οι αγωγοί ομβρίων υδάτων, στο πλαίσιο των αντιπλημμυρικών έργων σε Χολαργό και Παπάγου. Τις ημέρες των εργασιών θα γίνει εκτροπή της λεωφορειακής γραμμής 409, με το λεωφορείο να φτάνει στη Μεσογείων μέσω των οδών Στρατάρχου Παπάγου, Πεντέλης και Κύπρου.

Υπενθυμίζουμε ότι στο τμήμα όπου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες το οδόστρωμα παρουσιάζει ανέκαθεν σε αρκετά του σημεία υποχωρήσεις, ένα πρόβλημα το οποίο πολύ αμφιβάλλουμε εάν θα λυθεί οριστικά με μια απλή ασφαλτόστρωση.

Παρ’ όλα αυτά, ακόμη και αυτή η απλή -ολική- ασφαλτόστρωση της Αναστάσεως στο εν λόγω τμήμα της αποτελεί μία ακόμη δημοσιογραφική επιτυχία για το «μένουμε... Χολαργό!», το οποίο στις 28 Ιουλίου 2015 είχε παρέμβει δημόσια ζητώντας από το Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, την ακύρωση της τότε μερικής ασφαλτόστρωσης και τη μετατροπή της σε ολική.

Δύο ημέρες αργότερα (30/7/15), μέσω απαντητικής επιστολής του στο blog μας, ο κ. Αποστολόπουλος ουσιαστικά δεσμεύτηκε για την ολική ασφαλτόστρωση, ένα έργο που έστω και ένα χρόνο αργότερα γίνεται πράξη από τη Δημοτική Αρχή.

Ετικέτες ,