Χολαργός για... Α1!

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χολαργού, ο οποίος απέκτησε τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, τον οποίο ήθελε και ο Πανιώνιος, ενώ προχώρησε σε συμφωνία και με το Νίκο Μποχωρίδη. Ο Χολαργός, λοιπόν, έκλεψε μέσα από τα  χέρια  του  Πανιωνίου  τον
Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και έκανε το μεγάλο κόλπο στην Α2. Η απόκτηση του 30χρονου πλέι μέικερ δυναμώνει τους νεοφώτιστους, που δημιουργούν ρόστερ ικανό να διεκδικήσει την άνοδο στη Basket League (Α1).

Ο Μιλόσεβιτς, λοιπόν, αφήνει την Κύμη -την οδήγησε σε δύο διαδοχικές ανόδους- και θα γίνει πλέον κάτοικος Χολαργού. «Ήρθα στο Χολαργό για να κερδίσουμε την άνοδο. Θα δώσω το 100% για να πετύχουμε αυτόν τον πολύ σημαντικό στόχο», δήλωσε σχετικά ο Ελληνοσέρβος γκαρντ, που βάζει ψηλά τον πήχη.

Ο Χολαργός, όμως, δεν έμεινε εκεί. Απέκτησε και το Νίκο Μποχωρίδη (αδελφός του Λευτέρη που παίζει στον Παναθηναϊκό) που έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Πανελευσιανό στη Β’ Εθνική, ενώ ήδη από το πρωί της Παρασκευής (15/7) έχει εντάξει στο δυναμικό του και τον Ανδρέα Κανονίδη (έπαιζε στη Δόξα Λευκάδας), με τις μεταγραφικές προσθήκες να μην έχουν σταματημό.

Πληροφορίες κειμένου και φωτογραφία: Sport24.gr

Ετικέτες ,