Νέος εξοπλισμός στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Με ένα νέο σάρωθρο-σκούπα εξοπλίστηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, μοντέλο της τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, το οποίο αναμένεται να βγει στους δρόμους της περιοχής μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού εκδοθεί η πινακίδα κυκλοφορίας και ασφαλιστεί.  Η Δημοτική Αρχή,
όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε τη Δευτέρα (11/7), ενισχύει τις δομές καθαριότητας με στόχο μια πιο όμορφη και καθαρή πόλη και πάντα προς όφελος των πολιτών.

Ταυτόχρονα, το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας εργάζεται ανελλιπώς προσφέροντας τις υπηρεσίες του, αλλά δεν γίνεται τίποτα χωρίς την ουσιαστική συμβολή του πολίτη, που πρέπει να συμμετέχει ενεργά με την εν γένει στάση του στον αγώνα για μια καθαρή και περιβαλλοντικά φιλική πόλη.

Παρόντες στην παραλαβή του νέου οχήματος ήταν ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Άννα-Μαρία Τσικρικώνη και οι Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου, Γιάννης Ανδριτσάκης, Παναγιώτης Αυγουστάκης και Γιώργος Θεοχάρης.

Ετικέτες ,