ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλες οι μεταγραφές του ΑΚΟ Άρη Χολαργού

Μία ακόμη αποκλειστικότητα για το «μένουμε... Χολαργό!», το οποίο σας παρουσιάζει πρώτο την Τρίτη (19/7) τις νέες μεταγραφικές προσθήκες του ΑΚΟ Άρη Χολαργού. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της πόλης μας, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν (2016-2017), ενισχύθηκε με μία επιπλέον... πεντάδα, στην προσπάθεια που θα κάνει για μία  αξιοπρεπή  και,
γιατί όχι, πρωταγωνιστική πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚ Αττικής. Την ιστορική «κιτρινόμαυρη» φανέλα του Χολαργού, λοιπόν, θα φορούν από εδώ και στο εξής η Μαριλένα Γρίσπου, η Σεμίνα Τσοκάνα, η Δήμητρα Σταυροπούλου, η Άννα Βεριοπούλου και η Κατερίνα Μαρίνου.

Η Γρίσπου αποκτήθηκε από το ΓΣ Περιστερίου, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πόρτο Ράφτη, Παναθηναϊκό, Αμύντα και Πανεπιστήμιο UCLAN - Manchester Mystics. Οι Τσοκάνα και Σταυροπούλου αποτελούν μεταγραφές από το γειτονικό Προμηθέα Χαλανδρίου, στον οποίο αγωνίζονταν την τελευταία πενταετία η πρώτη και τα τελευταία οκτώ χρόνια η δεύτερη, με την Τσοκάνα να μετρά προϋπηρεσία στον Εθνικό Ελληνορώσων και τη Σταυροπούλου στον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού. Η Βεριοπούλου ήρθε στον Άρη από το ΦΟ Τούφας, έχοντας περάσει και αυτή στο παρελθόν από τον Προμηθέα. Για τη Μαρίνου, τέλος, ο Άρης θα αποτελέσει τον ένατο σταθμό της καριέρας της, αφού μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε ΓΣ Κρόνο, ΑΟ Καλαμακίου, ΠΑΟ Θρίαμβο, Αρκαδικό, ΜΕΛΑΣ Άγιο Ελευθέριο, Ωρωπό, ΑΓΕΓ Αιξωνή και ΑΟ Παγκρατίου (δις), από όπου και «μετακόμισε» στο Χολαργό.

Πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις, ο βασικός κορμός της φετινής χρονιάς έμεινε αμετάβλητος στην ομάδα του ΑΚΟ Άρη Χολαργού, αφού στο «Αντώνης Τρίτσης» παρέμειναν όλα τα «βαριά» χαρτιά του συλλόγου, όπως οι Μαρία Κόρμπου, Νικόλ Τρανούλη, Χριστίνα Αθανασίου, Βάσια Μανώλα, Βασιλική Ζάβρα, Μαρία Λαγού και Νίκη Τσιρίμπαση, που μαζί με την προσθήκη των νέων παικτριών δημιουργούν ένα πολύ δυνατό σύνολο, που όπως προείπαμε σκοπό έχει την πραγματοποίηση μίας καλύτερης πορείας από την περσινή, ακόμη και την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την ΕΣΚΑ το τελευταίο διάστημα έγινε επίσημη πρόταση στον ΑΚΟ Άρη Χολαργού ώστε τη νέα σεζόν να συμμετάσχει στην Α’ κατηγορία (αντί του ΓΣ Περιστερίου που αποχώρησε), ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου, σε συνεννόηση με το προπονητικό δίδυμο των Σπύρου Γεωργουδάκη-Άρτεμης Στρατίκη, αρνήθηκε, αφού έκρινε ότι η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει με σταθερά βήματα και όχι μέσα από βεβιασμένες κινήσεις.

Τέλος, από τον Άρη Χολαργού αποχώρησαν, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, οι Ειρήνη Μυρσιάδη, Νάνσυ Γιώτα και Χάρις Γανωτάκη, τις οποίες ο σύλλογος ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφεραν και τους εύχεται καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξουν για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Ετικέτες ,