Η παράταξη Τίγκα ενημερώνει τους ανασφάλιστους

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους ανασφάλιστους για την πρόσβασή τους στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας εξέδωσε η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση. Αναλυτικά, η παράταξη του Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα αναφέρει:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δικαιούχοι δωρεάν Φαρμακευτικής Περίθαλψης

Θέλοντας να παρέχουμε την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση σε όλους    τους    συμπολίτες     μας     και
ειδικότερα στη προκειμένη περίπτωση στους ανασφάλιστους, σας ενημερώνουμε ότι με την Υπ΄Αριθμ. Δ 23/ οικ.34484/2655/26-07-2016 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας ρυθμίζεται η  πρόσβαση των ανασφάλιστων στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Με τη νέα αυτή ρύθμιση, η πρόσβαση των δικαιούχων για ιατρική και νοσηλευτική περίθαλψη στις υπηρεσίες του ΕΣΥ, γίνεται απευθείας με τη χρήση του ΑΜΚΑ ή με τη χρήση της κάρτας υγειονομικής περίθαλψης αλλοδαπού.

Απαραίτητη προϋπόθεση από τους ενδιαφερομένους για την εξέταση των αιτήσεων τους είναι η κατοχή ΑΜΚΑ και νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής, καθώς και οποιοδήποτε πρόσφορο αποδεικτικό κατοικίας στο Δήμο.

Η υποβολή αιτήσεων για τους δικαιούχους δωρεάν  φαρμακευτικής περίθαλψης άρχισε από  01-08-2016.

Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης ενημερώνουν ότι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να ανατρέχουν για περισσότερες πληροφορίες, τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και τα έντυπα αιτήσεων,  επικοινωνώντας με το  αρμόδιο Τμήμα του Δήμου μας (213-2002801).

Ο Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας

Ο Τοπικός Σύμβουλος
Παναγιώτης Μακρίδης

Μέλη Δ.Σ. Νομικών Προσώπων
ΔΟΚΜΕΠΑ: Λουκάς Ρίζος
ΔΟΠΑΠ: Ελένη Ευαγγελοπούλου
Ίδρυμα Χαρτών και Χαρακτικής: Βασιλική (Βάνα) Κατσούλη
Α΄θμια Σχολική Επιτροπή: Αναστάσιος Φούντας
Β΄θμια Σχολική Επιτροπή: Αναστάσιος Καμβύσης

Ετικέτες ,