Μια ανάσα πριν τα προημιτελικά ο ΑΚΟ Άρης!

Το τρία στα τρία στη μέχρι τώρα πορεία του στο θεσμό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης (21/9) στο κλειστό του Αγίου Θωμά ο ΑΚΟ Άρης Χολαργού. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της πόλης μας επικράτησε στην παράταση του ΓΣ Αμαρουσίου με 70-72 (κ.δ. 64-64), ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που λίγο έλειψε να χαθεί από προσωπικά λάθη των «κιτρινόμαυρων» παικτριών. Η νέα νίκη-πρόκριση για την ομάδα    των     Γεωργουδάκη-
Στρατίκη φέρνει τον ΑΚΟ Άρη στη 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου, δηλαδή μία στροφή πριν τα προημιτελικά. Εκεί, ο σύλλογος του Χολαργού καλείται να υπερκεράσει -αυτή τη φορά εντός έδρας- το εμπόδιο της Εστίας Φιλίας-Θησέα, το απόγευμα (18:30) της ερχόμενης Κυριακής (25/9). Σε περίπτωση νέας νίκης, ο Άρης θα βρεθεί στην προημιτελική φάση, εκεί όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει, ξανά σε νοκ άουτ εντός έδρας αναμέτρηση, το Φιλαθλητικό Ζωγράφου, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Γεωργουδάκης-Στρατίκη): Σταυροπούλου Δ. 4, Γρίσπου Μ. 14, Τρανούλη Ν. 19 (2 τρ.), Μανώλα Β. 3 (1 τρ.), Βερροιοπούλου Α. 12, Ζάβρα Β., Κόρμπου Μ. 14, Τσότρα Κ. 1, Στεφανίδου Μ., Τσιρίμπαση Ν. 5, Τσοκανά Σ.

Ετικέτες ,