Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Ερωφίλη Κουμαντάκη!

Ανεπανάληπτες στιγμές ζει για μία ακόμη φορά ο χολαργιώτικος αθλητισμός, με μια νέα τεράστια επιτυχία που έφερε στην πόλη μας ο πυγμαχικός της σύλλογος, ο ΜΑΣ Αίας Χολαργού. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite που διεξήχθη 8-11 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Άνοιξης, η Χολαργιώτισα             πυγμάχος,
Ερωφίλη Κουμαντάκη, κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 57 κιλών, όντας πλέον η νέα πρωταθλήτρια Ελλάδος της κατηγορίας για το 2016!

Υπό τη μαεστρική καθοδήγηση του Χολαργιώτη προπονητή της, Ιάσονα Πολίτη, ο οποίος αποτελεί την ψυχή του αθλήματος στην περιοχή, η Κουμαντάκη πέτυχε φέτος αυτό που δεν κατάφερε στον αντίστοιχο περσινό τελικό, διαφημίζοντας το σύλλογο και την πόλη μας σε ολόκληρη τη χώρα.

Το «μένουμε... Χολαργό!», ως υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας του Αίαντα Χολαργού, συγχαίρει, τόσο την Ερωφίλη και τον Ιάσονα όσο και τους υπόλοιπους αθλητές του συλλόγου, αναμένοντας με προσμονή τις επόμενες επιτυχίες στη χολαργιώτικη πυγμαχία.

Ακολουθούν τα όσα δήλωσαν η Ερωφίλη Κουμαντάκη και ο Ιάσονας Πολίτης, αμέσως μετά το τέλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Elite 2016:

ΕΡΩΦΙΛΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗ:
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου. Ευχαριστώ δάσκαλέ μου! Ευχαριστώ ομάδα! Ευχαριστώ όλους όσοι με στηρίξατε σε αυτή την προσπάθεια».

ΙΑΣΟΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ:
«Καμάρι μου! Μετά από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς, τέσσερα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, δύο ασημένια μετάλλια, πολλούς αγώνες κερδισμένους αλλά και χαμένους, πάντα με πολύ άξιες αντιπάλους και πάρα πολλές θυσίες που ελάχιστοι ξέρουν και καταλαβαίνουν, έφτασε η στιγμή σου, η στιγμή μας, να δακρύσουμε από χαρά με την κατάθεση ψυχής που έκανες στο ρινγκ και το χρυσό μετάλλιο που άξιζες να πάρεις. Και να μη σου γκρινιάξω για πρώτη φορά για τα λάθη σου και ας ξέρουμε και οι δύο ότι μπορείς και πολύ καλύτερα. Τώρα ξεκινάς και έχεις πολλά, πάρα πολλά ακόμη να δώσεις στη γυναικεία ελληνική πυγμαχία! Πολλά συγχαρητήρια στην εξαιρετική αντίπαλό μας, γιατί χωρίς εκείνη δεν θα γινόταν τέτοιο ματς και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά της ομάδας που βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα την πρωταθλήτριά μας στην προετοιμασία της και που έκαναν το κλειστό της Άνοιξης, κλειστό Χολαργού με τις φωνές τους, δίνοντας μεγάλη ώθηση στην Ερωφίλη μας. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!».

Ετικέτες ,