Διαβούλευση για τη βιώσιμη κινητικότητα από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Στο πλαίσιο εκπόνησης της μελέτης για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας, ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού, με τη στήριξη ειδικών επιστημόνων και τεχνικών συμβούλων, αναζητά τις καλύτερες δυνατές λύσεις και προτάσεις. Αποτυπώνουμε με βάση στοιχεία    και     μετρήσεις     τα
προβλήματα που παρουσιάζονται στο Δήμο μας, ιεραρχούμε τις προτεραιότητες και αναζητούμε τις βέλτιστες λύσεις. Στην προσπάθειά αυτή, η Δημοτική Αρχή ζητά από όλους να σταθούν αρωγοί με τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους, για μια πόλη πιο φιλική και πιο ασφαλή.

Η διαβούλευση ξεκίνησε με τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης στις 10 Νοεμβρίου 2016 και συνεχίζεται ηλεκτρονικά έως και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στον ιστότοπο του Δήμου (www.dpapxol.gov.gr).

Στην εφαρμογή της διαβούλευσης έχετε πλήρη πρόσβαση στην τεχνική έκθεση, στα στοιχεία των μετρήσεων και των αυτοψιών που διενεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και στα προσχέδια των επιμέρους προτάσεων και σεναρίων που προτείνονται.

Αξιολογώντας τα παραπάνω και μέσω του ειδικού ερωτηματολογίου που είναι επίσης διαθέσιμο στην εφαρμογή, μπορείτε να καταγράψετε τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας.

Ετικέτες