Για σκι στου... Παπάγου!

Το «SKI 4 ALL by Snowport» συνεχίζει το ταξίδι του και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17-18/12, 11:00-14:00) καταφθάνει στο Κέντρο Νεότητας Παπάγου - Χολαργού «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου (Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου). Με την πολύτιμη αρωγή του Δημοτικού               Οργανισμού
Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Παπάγου-Χολαργού, το event που προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσει και να δοκιμάσει το σκι έρχεται για να χαρίσει χαμόγελα και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το Snowport έκανε την εμφάνισή του το 2013 με στόχο να δώσει μια νέα πνοή στο χώρο των αθλημάτων του χιονιού και κατάφερε να επεκτείνει τις δράσεις του και να δημιουργήσει προγράμματα για κάθε ηλικία, επίπεδο, ανάγκες και επιδιώξεις.

Το πρόγραμμα «SΚΙ 4 ALL» έρχεται στην Ελλάδα πρώτη φορά από το Snowport.  Είναι ένα κοινωνικό πρόγραμμα-κλειδί για τη διάδοση των αθλημάτων του χιονιού και των ωφελειών του στο ευρύ κοινό.

Στο event του Παπάγου θα υπάρχει και προσκεκλημένος παγκοσμίου φήμης. Ο λόγος για τον Andrej Miklavc, πρώην αθλητή στο World Cup και μέλος της σλοβενικής Ολυμπιακής Ομάδας σε 3 Χειμερινές Ολυμπιάδες ‘92-‘94-‘98, έναν από τους βασικούς εκπροσώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS) για το πρόγραμμα «Bring children to the snow».

Ευρύτερα γνωστός και με το προσωνύμιο «Snow Dad» (από το έργο του πάνω στο αντικείμενο Αθλητισμός-Παιδιά) ο Miklavc θα είναι παρών το Σάββατο (17/12) στις 13:00 για να μιλήσει για θέματα που αφορούν γονείς, παιδιά, προπονητές και για να μεταφέρει χρήσιμες συμβουλές.

Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα από τα προηγούμενα event δείτε τα αντίστοιχα video:

cocomat Τατοϊου
https://www.youtube.com/watch?v=BSWwTfBfGCE

ΙΟΒΟΠ
https://www.youtube.com/watch?v=LXM9kXG5dyU

cocomat Βούλας
https://www.youtube.com/watch?v=-g3Vj5wKayU

Τip: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μην ξεχνάτε να δηλώνετε συμμετοχή στο info@snowport.gr αναφέροντας νούμερο παπουτσιού, ηλικία και ύψος.

Και μην ξεχνάτε, όπως πάντα, η συμμετοχή είναι ελεύθερη!

Ποιος θα χάσει την ευκαιρία να κάνει σκι;

Ετικέτες ,