2016: Η χρονιά του Αίαντα Χολαργού!

Στο τέρμα του Χολαργού, ψηλά στη 17ης Νοεμβρίου, στην οδό Κιλκίς 18, βρήκε για τα καλά το σπίτι της μέσα στο 2016 η πυγμαχία του Αίαντα. Λίγο πριν τα 20ά γενέθλια του ιστορικού πυγμαχικού σωματείου της πόλης μας, που ιδρύθηκε στα τέλη του 1996 απ’ τον αείμνηστο Στέλιο Σταφυλαράκη, όλα τα στελέχη του     συλλόγου      αισθάνονται
υπερήφανα για ό,τι έχουν πετύχει τα τελευταία χρόνια, με βασικό σκοπό την ανάδειξη του αθλητισμού, του πολιτισμού και της πυγμαχίας στο Χολαργό. Τα παιδιά του Αίαντα εύχονται το 2017 να πυκνώσουν τις τάξεις του συλλόγου μικρές ηλικίες, που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος και του τόπου και παράλληλα το νέο έτος να τους βρει όλους ενωμένους, για να συνεχίσουν να μάχονται γι’ αυτά που αγαπούν, προσφέροντας στην τοπική τουλάχιστον κοινωνία.

Αναλυτικά, όλοι οι αθλητές του Αίαντα Χολαργού που αγωνίστηκαν στις επίσημες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας, σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Κύπελλα μέσα στο 2016, είναι οι εξής:


Το «μένουμε... Χολαργό!», ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας του Αίαντα Χολαργού, συγχαίρει τον προπονητή, Ιάσονα Πολίτη και τους αθλητές του πυγμαχικού συλλόγου της πόλης μας για όσα πέτυχαν το 2016, με την ευχή-προτροπή το 2017 να φέρει στον Αίαντα και το Χολαργό ακόμη πιο λαμπρές στιγμές και επιτυχίες!

Ετικέτες ,