«Ευχαριστώ» στον τοπικό Τύπο από τον ΑΣ Ολυμπιάδα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2017 έκοψε την Κυριακή (22/1) στο Χολαργό ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιάδα Παπάγου. Η δεύτερη ομάδα μπάσκετ της περιοχής των στρατηγών, διά μέσου του Προέδρου της, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τον τοπικό Τύπο  για την  προβολή
των δραστηριοτήτων της, βραβεύοντας παράλληλα μεταξύ άλλων και την ομάδα της σεζόν 1994-1995, η οποία ήταν και εκείνη που πέτυχε την πρώτη άνοδο του συλλόγου στη Γ’ ΕΣΚΑ.

Το «μένουμε... Χολαργό!» δημοσιεύσει τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Προέδρου του ΔΣ, Αχιλλέα Μελισσάρη, σε μια εκδήλωση που παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωπος της ΕΣΚΑ, εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων και Σχολικών Επιτροπών:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε και καλεσμένοι μας. Αγαπητοί φίλοι, γονείς κα παιδιά. Δυστυχώς το 2016, τα πάντα επισκιάστηκαν από την τραγική απώλεια, δεύτερη σε ένα χρόνο, του αθλητή της ομάδας Μενέλαου Βασάκη.
Καλωσορίζω νέα μέλη του ΔΣ Σπύρο Τζανετάκο και Γιώργο Κουκή και ευχαριστώ θερμά  τα απερχόμενα μέλη Γιώργο Γεωργιάδη και τον Χρήστο Κωνσταντινίδη για την πολύτιμη προσφορά τους στο σύλλογο.
Τη χρονιά που πέρασε οι δραστηριότητες του συλλόγου πέρα από τις καθαρά αγωνιστικές επιτυχίες περιελάμβαναν:
•           Τη μεγάλη και πάλι συμμετοχή, των τμημάτων των ακαδημιών σε πολλά τουρνουά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
•           Τη συμμετοχή του συλλόγου για πρώτη φορά σε τουρνουά στο εξωτερικό, στη Γενεύη.
•           Τη συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο “ΙΑΣΩ General” για τον πλήρη ΣΚΕΛΕΤΙΚΟ και ΣΩΜΑΤΙΚΟ έλεγχο για όλους τους αθλητές και τον ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ έλεγχο για τα μεγαλύτερα παιδιά. Τις μετρήσεις ακολούθησε παρουσίαση των αποτελεσμάτων και ενημερωτική ομιλία σχετικά με τα σημαντικότερα σημεία που αφορούν στη σωματική διάπλαση και στη διατροφή.
•           Την επέκταση της προπονητικήςπεριόδου με το πρόγραμμα ειδικής προπόνησης, κατάρτισης και αθλητικής προετοιμασίας με την ονομασία (B.E.S.T. Programme 2016), με συμμετοχή 60 παιδιών ηλικίας 9-13 ετών.
•           Τη υποστήριξη της εκδήλωσης ενημέρωσης του συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την προσφορά μυελού των οστών και της δράσης εθελοντικής αιμοδοσίας της ενορίας του Αγ. Γεωργίου.
•           Κατάθεση στο Δήμο, εμπεριστατωμένης πρότασης για την κατανομή των ωρών των δημοτικών γυμναστηρίων στους αθλητικούς συλλόγους.
•           Κατάθεση στο Δήμο πολύ συγκεκριμένης πρότασης για την ένταξη της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ στο μηχανισμό κοινωνικής πολιτικής και προσφοράς του Δήμου.
•           Το 2016 ο αριθμός των αθλητών της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, που προσκλήθηκαν,στα κλιμάκια επίλεκτων ΕΣΚΑ ήταν ο μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά. Δείγμα της θέσης που κατέχουν οι ακαδημίες του συλλόγουστη μπασκετική κοινότητα της Αττικής.
         2002: Μιχάλης Δημητρόπουλος
         2003: Αλέξης Καλάης, Γιάννης Κώτσης, Παντελής Κασαπίδης, Νικόλας Σωτηρίου
         2004: Κώστας Μπιλάλης, Πάνος Κουλόπουλος, Αποστόλης Τσίγκανος
         Κορίτσια: Βάγια Ζαμάνη
         Στο κλιμάκιο νότου της Εθνικής παίδων είχαμε αρχικά τηκλήση του Πάνου Μπιλάλη.
•           Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Σγουρίτσαςεπελέγη στο τέλος του 2016, σαν μέλος της τεχνικής ομάδας της Ομοσπονδίας Μπάσκετ και σαν προπονητής του κλιμακίου της Εθνικής Παμπαίδων.
•           Το Ανδρικό τμήμα του συλλόγου με μία ακόμα συμμετοχή στα play-offs ανόδου στην Α΄ΕΣΚΑ, έχοντας σημειώσει τα τελευταία 5 χρόνια άνοδο στην Β΄ΕΣΚΑ, άνοδο στην Α΄ΕΣΚΑ και επι πλέον άλλες 2 συμμετοχές σε play-offs ανόδου στην Α’ ΕΣΚΑ. Πρόκειται για μια ομάδα εντελώς ερασιτεχνική,που οι αθλητές της δεν προέρχονται από επ΄αμοιβή μεταγραφές, και δεν αμείβονται.
Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του ΔΣ και των προπονητών, τους γονείς των αθλητών μας για την συμπαράσταση και την υποστήριξη. Αγαπητοί γονείς ευχαριστούμε για τη τιμή που μας κάνετε να αναγνωρίζετε τη προσφορά μας, να μας στηρίζετε και να μας συμπαραστέκεστε.
Οι προπονητές μας συνεχίζουν να προσφέρουν γνώση και εκπαίδευση με ευσυνειδησία, με επαγγελματισμό,με επιτυχία, με ενδιαφέρον και κυρίως με πολύ αγάπη για τα παιδιά και τον αθλητισμό. Τη χρονιά που πέρασε, προστέθηκε στην ομάδα ο γυμναστής πρωταθλητής του στίβου Τάσος Δαμίρης, με στόχο την αθλητική βελτίωση των παιδιών.Χρήστο, Ανδρέα, Παναγιώτη, Κοσμά, Μιχάλη, Αλέξανδρε και Τάσο σας ευχαριστούμε που για άλλη μια χρονιά οδηγήσατε τη πετυχημένη μας πορεία.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μέλη του ΔΣ. Ο καθένας αφιερώνει μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου του για τη προσπάθεια και το αποτέλεσμα, με μόνο αντάλλαγμα την ικανοποίηση της προσφοράς.
Ευχαριστούμε το Δήμο για την οικονομική υποστήριξη, αλλά κυρίως τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε για τη δουλειά που έχει ξεκινήσει να γίνεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου. Η αρχή έγινε από τα ανοιχτά γήπεδα και ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα Τζίνα Αρβανίτη, τεχνική σύμβουλο του Δήμου, για την συμβολή της στην επίλυση των προβλημάτων όποτε παρουσιάστηκαν και να της ζητήσουμε να μεταφέρει τις θερμές μας ευχαριστίες στους ανθρώπους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.
Ευχαριστούμε για άλλη μια χρονιά τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών και ιδιαίτερα τους προέδρους κουςκουςΔεμέστιχα και Πετράκη για τη συνεργασία, καθώς και τους Δ/ντες του Γυμνασίου, του Λυκείου και του 1ου Δημοτικού για τη φιλοξενία που μας παρέχουν στα γυμναστήρια των σχολείων και την κατανόηση των αναγκών μας. Η συμβολή τους στο έργο μας είναι πολύ μεγάλη.
Ευχαριστούμε ακόμα:
•           Τους Διαιτητές και κριτές της Αττικής για την παρουσία τους και την ανοχή τους
•           Την ΕΣΚΑ και τους άλλους διοργανωτές τουρνουά για τις ευκαιρίες που δίνουν στα παιδιά
•           Τα τοπικά μέσα έντυπης και ηλεκτρονικής επικοινωνίας που πάντα προβάλουν τις δραστηριότητές και το έργο μας
•           Τους υποστηρικτές και χορηγούς μας για τη χρονιά που πέρασε
o          Το γνωστό σας κατάστημα ψητοπωλείο - πολίτικης κουζίνας “ΑΒΡΑΑΜ”
o          Την ασφαλιστική εταιρεία “ΥΔΡΟΓΕΙΟ”
o          Το ζαχαροπλαστείο σήμα κατατεθέν του Παπάγου “ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ”
o          Τα φωτοτυπικά κέντρα και βιβλιοπωλεία “ΚΑΡΟΛΙΝΑΣ και ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΣΙΑΛΗ”
•           Τον γιατρό Γιώργο Γεωργιάδη για τον καρδιολογικό έλεγχο όλων των αθλητών μας
•           Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας και Τμήμα Εργομετρικής Αξιολόγησης του Ιατρικού Κέντρου “ΙΑΣΩ General.”
•           Για την υποστήριξη της περσινής αποστολής της ομάδας U-17 στο εξωτερικό
o          Το πρακτορείο ταξιδιών “MANESIS”
o          Το σταθμό προσχολικής Αγωγής ”Ο χορός της Σοκολάτας”.
o          Το κατάστημα “Εμπόριο Τροφίμων Αβδούλος”
o          Το “Φούρνο Παπάγου”
o          Τα “Γραφεία Τελετών Σταυρακάκη”
o          Το κατάστημα “Χρώματα Σιδηρικά” Νίκου Κουτάκη
o          Το “Φαρμακείο Παπουτσής” στην οδό Αργυροκάστρου
•           Και για την υποστήριξη της αποψινής εκδήλωσης Το “SuperMarket Σκλαβενίτης”

Εκ μέρους του ΔΣ και των προπονητών της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, τις καλύτερες ευχές για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το 2017.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

1.         Aνδρικής ομάδας 1994-1995 που πέτυχε την πρώτη άνοδο του συλλόγου στην Γ΄κατηγορία ΕΣΚΑ.
Γάρρας Μάρκος, Γολέμης Κρίτων, Τουμπανάκης Παναγιώτης, ΔημητρόπουλοςΘύμιος, Κουκής Γιώργος, Διαμαντόπουλος Ηλίας, Μαραβέλιας Χρήστος, Ράπτης Ευκλείδης, Κομπόγιωργας Παναγιώτης, Κερασοβίτης Νίκος, Νικολαίδης Νίκος, Στόικος      Παντελής, Βουδούρης Βασίλης, Πρινιωτάκης Παντελής, Προπονητής: Καλογερόπουλος Μανώλης
2.         Παιδικό τμήμα για την άνοδο στη Α΄κατηγορία ΕΣΚΑ, την μεγαλύτερη κατηγορία που μπορεί να αγωνίζεται ένα παιδικό τμήμα. Δεν υπήρξε πυροτέχνημα, ούτε προϊόν μεταγραφών, αλλά αποτέλεσμα προσπάθειας και σχεδιασμού πολλών χρόνων. Οφείλουμε να αναφέρουμε βέβαια τη ζωτικής σημασίας συμβολή του Κοσμά Μελισσάρη-Παπανικολάου που ξεκίνησε τότε μαζί με αυτά τα παιδιά την προπονητική του καριέρα, που προπονούσε τα παιδιά επί 7 χρόνια, Την περίοδο 2015-2016 το τμήμα σαν παιδικό, ανέλαβε ο Χρήστος Σγουρίτσας, που με την εμπειρία και τις γνώσεις του, το οδήγησε αήττητο στη μεγάλη κατηγορία. Ξεχωριστοί συμπαραστάτες σε αυτή τη προσπάθεια, ο Ανδρέας Μπεσεριάνος και ο Κώστας Κώτσης.
3.         Το τμήμα των 2004μετά την περσινή επιτυχία στο τουρνουά υποδομών, συνέχισε την μεγάλη παράδοση στα promini ΕΣΚΑ των 5 συνεχόμενων μετάλλιων, καταλαμβάνοντας τη Τρίτη θέση στο τουρνουά promini ΕΣΚΑ, με προπονητή τονΚοσμά Μελισσάρη-Παπανικολάου
4.         Το τμήμα των 2006 κατέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την πρώτη θέση, σε ένασυναρπαστικό τελικό, στο τουρνουά ΑΜΥΝΤΑΣ “Αλέκος Καστρινός” με προπονητή τονΠαναγιώτη Κομπόγιωργα.
5.         Το τμήμα των 2007 στην πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση, κατέκτησε την πρώτη θέση, με μια συναρπαστική ανατροπή στον τελικό, στο τουρνουά ΑΜΥΝΤΑΣ “Αλέκος Καστρινός”με προπονητή τον Αλέξανδρο Μελισσάρη-Παπανικολάου.
6.         Οι αθλητές μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση:

Γιώργος Μαρρής, στο ΕΜΠ, Ιάσωνας Τσακλής, στο ΕΜΠ και Γιώργος Παρλιάρος, στο ΕΜΠ. Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν οι σύντομες ομιλίες του Γιώργου Μαρή και Ιάσωνα Τσακλή με τις αναφορές τους στη σημασία και το ρόλο του αθλητισμού και ιδιαίτερα του συλλόγου τους ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ στην ακαδημαϊκή τους επιτυχία.

Ετικέτες ,