Επιδιορθώνεται η οδός Κύπρου

Κλειστό θα παραμείνει από την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 και για εύλογο χρονικό διάστημα το πολύπαθο τμήμα της οδού Κύπρου, μεταξύ των οδών Πεντέλης (8ης Μεραρχίας) και Ιωνίας, για λόγους συντήρησης, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (27/1) από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Πρόκειται ουσιαστικά για       το       πλακοστρωμένο
οδόστρωμα ανάμεσα στο Γυμνάσιο-Λύκειο Παπάγου και το Ναό της Αγίας Σκέπης, το οποίο εδώ και πολύ καιρό παρουσιάζει εικόνα διάλυσης.

Το «μένουμε... Χολαργό!», με αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από τις 8 Νοεμβρίου 2016, είχε φέρει στην επιφάνεια το θέμα, προτείνοντας μάλιστα το ολικό ξήλωμα των κυβόλιθων και την αντικατάστασή τους είτε με ασφαλτικό τάπητα, είτε με σταμπωτή διαμόρφωση.

Στην παρούσα φάση και όπως προβλέπει η σχετική σύμβαση ο Δήμος θα προβεί στην επανατοποθέτηση των κυβόλιθων στα σημεία από τα οποία έχουν αποκολληθεί ή υποχωρήσει, με μελλοντική πρόθεση από πλευράς Δημοτικής Αρχής την πλήρη αφαίρεσή τους και την επαναφορά του εν λόγω σημείου στην προτέρα κατάστασή του.

Ετικέτες ,