ΤΙΓΚΑΣ: «Αποστολόπουλε, ντροπή!»

Την οικονομική συνδρομή των μελών της δημοτικής χορωδίας για την αγορά της βασιλόπιτας καυτηριάζει με ανακοίνωσή του ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, έχουν ως εξής:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δελτίο Tύπου 5



Ζήτησαν 2Ε από κάθε Μέλος
της Χορωδίας του Δήμου
Για την αγορά της Βασιλόπιτας
Ντροπή!!!

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 τα μέλη της Χορωδίας του Δήμου μας έκοψαν την πίτα τους παρουσία του Δημάρχου. Μια εκδήλωση που κάνουν κάθε χρόνο. Φέτος όμως η εκδήλωση αυτή είχε μία πρωτοτυπία. Ζητήθηκε από τα μέλη να πληρώσει έκαστο από 2 Ευρώ για να αγορασθεί η βασιλόπιτα.

Κύριε Δήμαρχε,

Έχετε καταντήσει το Δήμο Ανώνυμη Εταιρεία και από παντού θέλετε να εισπράττετε. Αλλά ακόμη και οι Ανώνυμες Εταιρείες πληρώνουν οι ίδιες τις εκδηλώσεις που οργανώνουν για τους εργαζόμενους ή τους συνεργάτες τους. Να σας θυμίσουμε μερικά από αυτά που ζητήσατε:

5 Ευρώ για τη συμμετοχή κάθε αθλητή στον «Αγώνα Πόλης».

8 Ευρώ για τη συμμετοχή κάθε αθλητή στο «Δρόμο Βουνού».

2 Ευρώ για αγορά βασιλόπιτας από κάθε μέλος της Χορωδίας του Δήμου.

Αντίθετα οι σπατάλες σας τις οποίες πολύ προσεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια έχουμε αναδείξει, υπερβαίνουν μέχρι στιγμής τις 550.000 Ευρώ και ζητάτε 100 Ευρώ(50 μέλη χ 2Ευρώ) για να αγοράσετε τη βασιλόπιτά τους;

Οι συμπολίτες μας – μέλη της χορωδίας είναι εξοργισμένοι με τον τρόπο που σκέφτεστε και πράττετε. Δεν είναι δυνατόν λένε να ξοδεύετε τόσα και τόσα χρήματα σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και να τσιγκουνεύεστε τα 100 Ευρώ.

Όπως επίσης δεν είναι δικαιολογία ότι σας το είπαν καθυστερημένα και δεν προλάβατε να φέρετε το θέμα της διάθεσης των 100 Ευρώ  στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τα 100 Ευρώ δεν τα διαθέτει το ΔΣ, πληρώνονται από την Παγία του Δήμου που είναι για μικροδαπάνες και οι διαδικασίες είναι απλές και σύντομες.

Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης, σας ερωτούν: Πως είναι δυνατόν να έχετε 11.000.000 Ευρώ ταμειακά διαθέσιμα και να μην θέλετε να δαπανήσετε 100 Ευρώ για τη βασιλόπιτα της Χορωδίας του Δήμου και να τα ζητάτε από τους χορωδούς να την πληρώσουν;

Ντροπή!!!

Ο Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας

Τα μέλη Δ.Σ. Νομικών Προσώπων
ΔΟΚΜΕΠΑ: Λουκάς Ρίζος
ΔΟΠΑΠ: Ελένη Ευαγγελοπούλου
Α΄θμια Σχολική Επιτροπή: Αναστάσιος Φούντας
Β΄θμια Σχολική Επιτροπή: Ελευθέριος Πέππας

Ετικέτες ,