Δεύτερη στην Ελλάδα η τοξοβολία του ΓΑΣ Χολαργού

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το τμήμα τοξοβολίας του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνα που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα, κατακτώντας στη γενική βαθμολογία συλλόγων του 2016 τη δεύτερη θέση (2η 2015, 1η 2014, 1η 2013). Μέσω
ΚΑΙ της τοξοβολίας, ο ΓΑΣΧ συνεχίζει να διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο στο πανελλήνιο την πόλη του Περικλή, με τις επιτυχίες τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ανάλογες στιγμές είχαμε και το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου 2017, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου που διεξήχθη στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου, με τους Χολαργιώτες τοξοβόλους να επιστρέφουν στην Αθήνα με πολλά μετάλλια.

Συγκεκριμένα, είχαμε:







Στο πλευρό των αθλητών του ΓΑΣΧ στο Ναύπλιο ήταν ο προπονητής τους και ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος  Παμβουξόγλου.

Το «μένουμε... Χολαργό!» και η διοίκηση του ΓΑΣ Χολαργού συγχαίρουν προπονητή, αθλήτριες και αθλητές για τις μοναδικές στιγμές χαράς και υπερηφάνειας που μας προσέφεραν για μία ακόμη φορά, ευχόμενοι καλή συνέχεια στις μεγάλες τους προσπάθειες.



Ετικέτες ,