Εκλέγεται ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Στην εκλογή του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού προχωρούν την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χολαργού και Παπάγου. Η θητεία των 2,5 ετών Προεδρίας του νυν Παπαγιώτη                Προέδρου,
Δημήτρη Οικονόμου, ολοκληρώθηκε με την παρέλευση του Φεβρουαρίου του 2017, με τον Πρόεδρο που θα εκλεγεί να καλείται πλέον να προεδρεύσει έως το τέλος της τρέχουσας δημαρχιακής θητείας, τον Αύγουστο του 2019. Μαζί με το νέο Πρόεδρο αναμένεται να εκλεγούν ο νέος Αντιπρόεδρος και ο νέος Γραμματέας του ΔΣ, καθώς και τα νέα τακτικά και αναπληρωματικά Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες της 4ης ειδικής συνεδρίασης της 5ης Μαρτίου, θα προέρχεται από την παράταξη της συμπολίτευσης του Ηλία Αποστολόπουλου και αναμένεται να προταθεί από τον ίδιο το Δήμαρχο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Από τη διαδικασία της εκλογής εξαιρούνται οι νυν Αντιδήμαρχοι, Μαρία Μουντάκη-Αθανασάκου, Λίλα Σουρανή, Μιμή Ρουφογάλη, Άννα-Μαρία Τσικρικώνη και Γιώργος Τσουροπλής, η θητεία των οποίων παρατάθηκε εκτάκτως έως την Τετάρτη 8 Μαρτίου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 218/2017 απόφαση Δημάρχου που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη (28/2).

Ακολουθούν αναλυτικά τα τρία (3) θέματα της ημερήσιας διάταξης της 4ης ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 10.00 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού:

1) Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.

2) Εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής.

3) Εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ετικέτες ,