Στα τελικά του μαθητικού πρωταθλήματος το σκάκι του ΓΑΣΧ! (pics)

Πολύ καλή η παρουσία του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού στο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι της σεζόν 2016-2017. Δεκατρείς νεαροί σκακιστές του ΓΑΣΧ αγωνίστηκαν  το Φεβρουάριο στα προκριματικά που έγιναν ανά τομείς σε όλη την Αττική και έξι από αυτούς προκρίθηκαν στα τελικά Αττικής. Τρεις στο ομαδικό  (Ψαθάκης  Ιωάννης  με
το Βαρβάκειο Γυμνάσιο, Ρέππας Χρήστος και Ρέππα Βασιλική με το 1ο Δημοτικό Χολαργού) και τρεις στο ατομικό (Παπαγεωργίου Μιχαήλ-Αργύριος, Κλης Ηλίας και Λημναίος Εμμανουήλ).

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Μπορμπόλης Ηλίας-Μάρκος, Ράλλη Ελπίδα, Γιαλούρης Ιωάννης, Μπαρμπέρης Δημήτρης, Στασινάκης Κωνσταντίνος,  Δημητρίου-Ζώτος Κωνσταντίνος, Κυριαζάκος Νίκος.

Η τελική φάση Αττικής έγινε στο «The Mall Athens» το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου, όπου όλοι οι σκακιστές μας είχαν πολύ καλή παρουσία, με αποκορύφωμα την πρόκριση του Ψαθάκη Ιωάννη με την ομάδα του Βαρβακείου στα τελικά του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος, που θα γίνουν στο Λουτράκι 8-10 Απριλίου 2017.

Έτσι, μετά από καιρό, το σκάκι του Χολαργού θα έχει και πάλι εκπρόσωπο στην τελική φάση του Μαθητικού Πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές μας, μπράβο στους προπονητές και τους γονείς και καλή συνέχεια.

Ετικέτες ,