Έκοψε την πίτα του ο «Υμηττός» (pics)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 η κοπή της βασιλόπιτας και η γενική συνέλευση του Περιβαλλοντικού, Οικολογικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Παπάγου «Υμηττός», στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού. Η συμμετοχή    των    μελών     και
φίλων του συλλόγου ήταν εντυπωσιακή. Ιδιαίτερα, το σύλλογο τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο τέως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Οικονόμου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, Μαρία Δημάκου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων.

Ο Πρόεδρος του «Υμηττού», Δημήτρης Μαυράκος, παρουσίασε τον απολογισμό των δράσεων του συλλόγου για το 2016. Αναπτύχθηκε ιδιαίτερα η συμμετοχή του συλλόγου στην προσπάθεια υλοποίησης του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή, που εντάσσεται στο γενικότερο στόχο που είναι η προστασία των δασικών εκτάσεων που περιβάλλουν το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Επιπλέον, ο Αντιπρόεδρος του «Υμηττού», Φιλοκτήτης Βεϊνόγλου (Χημικός, Ειδικός Περιβαλλοντολόγος), ενημέρωσε εκτενώς τους παρευρισκόμενους για τα αρχαία «Εργαστήρια» Σούριζας του Εθνικού Δρυμού Σουνίου, που επισκέφθηκαν πρόσφατα τα μέλη του συλλόγου. Ακολούθησε εκτενής συζήτηση για τα θέματα που εθίγησαν, με την εκδήλωση να κλείνει με την κοπή της πίτας.

Ετικέτες ,