Να τες, να τες, οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ! (pics)

Τα λόγια είναι περιττά! Οι εικόνες από το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι μιλούν από μόνες τους, αν και θα μιλήσουν περισσότερο την επόμενη Τετάρτη (15/3) στο «Αντώνης Τρίτσης» του Χολαργού. Τότε που οι κιτρινόμαυρες    αμαζόνες    του
ΑΚΟ Άρη θα σηκώσουν το κύπελλο στα ύψη, διότι είναι ήδη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ! Μία στροφή πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ 2016-2017, ο ΑΚΟ Άρης Χολαργού κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση και την άνοδο στη μεγαλύτερη τοπική κατηγορία της Αθήνας (Α’ ΕΣΚΑ), επικρατώντας του ΓΣ Αμαρουσίου με 47-62, στο πλαίσιο της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής.

Η ένδοξη ομάδα του παρελθόντος αναγεννιέται από τις στάχτες της, επιστρέφοντας μετά από αρκετά χρόνια σε υψηλό επίπεδο, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου και δη της Προέδρου, Μαρίσσας Αραπούδη.

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή Σπύρου Γεωργουδάκη και της βοηθού Άρτεμης Στρατίκη, οι Χολαργιώτισσες μπασκετμπολίστριες πάλεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και κατάφεραν να φτάσουν εκεί που άξιζαν. Στην κορυφή!

Το «μένουμε... Χολαργό!», που στάθηκε πιστό δίπλα στις προσπάθειες των κοριτσιών του Άρη και που θα συνεχίσει να το κάνει, συγχαίρει όλους όσους συνετέλεσαν στη μεγάλη αυτή επιτυχία, με την ευχή η άνοδος του συλλόγου να συνεχιστεί και στο μέλλον, σε όλα τα επίπεδα.

Όλοι την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 (21:30) στο «Αντώνης Τρίτσης», στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής (22η) με τον Εύνικο, για να χειροκροτήσουμε και να αποθεώσουμε τις δικές μας πρωταθλήτριες. Τις πρωταθλήτριες του Άρη Χολαργού!

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 47-62

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-15, 28-26, 39-38, 47-62

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Γεωργουδάκης, Στρατίκη): Σταυροπούλου, Αθανασίου, Γρίσπου 18 (2 τρ.), Τρανούλη 13 (3 τρ.), Ροΐδου, Λαγού, Ζάβρα 4, Κόρμπου 16, Τσότρα 2, Στεφανίδου, Τσιρίμπαση 2, Τσοκανά 9 (2 τρ.)

Ετικέτες ,