Συστήνεται ομάδα εργασίας για το γήπεδο στου Γουδή

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (3/5) η προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Δημήτρη Μπαλτάκο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο. Το ραντεβού  ανάμεσα   στους  δύο
άνδρες πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ μέσα στην ημέρα ο Δημήτρης Μπαλτάκος είχε και άλλες συναντήσεις για ζητήματα που αφορούν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στου Γουδή. Στη συνάντηση με το Σωκράτη Φάμελλο αποφασίστηκε να συσταθεί ομάδα εργασίας αποτελούμενη από τρεις επιτροπές, νομικής τεκμηρίωσης, οικονομικής αξιολόγησης και τεχνικού σχεδιασμού. Στόχος της κυβέρνησης είναι η νομική θωράκιση του έργου ώστε να μην υπάρξει απολύτως κανένα πρόβλημα.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ αναμένεται να γίνει πράξη η σκέψη που είχε γίνει γνωστή και σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μπαλτάκου, ώστε να δημιουργηθεί ένα φόρουμ όλων των φίλων της ομάδας προκειμένου να μπορούν εκεί να καταθέτουν τις σκέψεις τους και τα σχόλιά τους.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε ότι: «Η χωροθέτηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού αποτελεί ένα μείζον αναπτυξιακό έργο για την Αθήνα που αλλάζει τις συνθήκες λειτουργίας της πρωτεύουσας. Έχει σαφέστατα αναπτυξιακό χαρακτήρα με τη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά το βασικό είναι ότι έχει θετικό περιβαλλοντικό ισοζύγιο. Θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής συνολικά. Στόχος είναι να δημιουργηθεί η ασφάλεια για τις υποδομές, έτσι ώστε οι επιλογές να είναι περιβαλλοντικά και χωροταξικά ωφέλιμες».

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, από τη μεριά του, υπογράμμισε πως: «Η πρόταση της κυβέρνησης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού το τοποθετεί ως λύση του προβλήματος και όχι ως το πρόβλημα αυτό κάθε αυτό. Πρόκειται να είναι θετικό όχι μόνο για τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά για όλους του πολίτες της Αθήνας».

Ετικέτες ,