Ξεκινούν τα έργα στην πλατεία Φανερωμένης

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 ξεκινά η πολυαναμενόμενη ανάπλαση και διαμόρφωση της ευρύτερης περιοχής στην πλατεία Φανερωμένης.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ενημερώνει τους κατοίκους Χολαργού και Παπάγου ότι κατά το χρονικό διάστημα από 29/5/2017 έως 18/6/2017 θα πραγματοποιούνται έργα στην πλατεία Φανερωμένης της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, στο πλαίσιο του έργου «Διαμόρφωση και ανάπλαση ευρύτερης περιοχής πλατείας Φανερωμένης».

Κατόπιν τούτου θα πρέπει να τροποποιηθεί η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 418 και να ακολουθήσει τη διαδρομή που ακολουθεί όταν η Λαϊκή Αγορά βρίσκεται στο εν λόγω σημείο. Δηλαδή, 25ης Μαρτίου, αριστερά Λ. Περικλέους, δεξιά Λ. Μεσογείων, δεξιά Φανερωμένης, πλατεία Φανερωμένης, δεξιά Ουρανίας, συνέχεια κανονικά.

Επίσης, το ρεύμα της ανόδου στην οδό Φανερωμένης θα λειτουργεί κανονικά, ενώ η κάθοδος έως την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου και τα οχήματα αναγκαστικά θα στρίβουν δεξιά.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η Δημοτική Αρχή παρακαλεί για την -απαραίτητη- κατανόηση των κατοίκων για ένα τόσο σημαντικό έργο, το οποίο θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών και φυσικά θα ομορφύνει την πόλη μας.

Ετικέτες ,