Το «ψηφιακό αύριο» στο Χολαργό

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς, η Ακαδημία Ψηφιακού Πολίτη -προϊόν έρευνας, μελέτης, γνώσης για όλες τις επαναστατικές αλλαγές που έχουμε την τύχη να βιώνουμε καθημερινά-        έρχεται         σε
συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να ενημερώσει, να ερμηνεύσει και πάνω απ’ όλα να προσφέρει «τροφή για σκέψη», σε ό,τι αφορά στις καταιγιστικές εξελίξεις σε κάθε τομέα και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα.

Η εκδήλωση «e-Life kids Digital Festival», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού, απευθύνεται κυρίως στα παιδιά, τους εκκολαπτόμενους ψηφιακούς πολίτες, όμως το περιεχόμενό της απευθύνεται επίσης και στις οικογένειές τους, σε όλους εκείνους που θαυμάζουν, απορούν, προβληματίζονται ή και ανησυχούν για το μέλλον, που βρίσκεται πλέον επί θύραις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα εργαστήρι αξιολόγησης για παιδιά, γονείς και ενήλικες, με πιστοποιημένες κλίμακες του βαθμού εθισμού στο Διαδίκτυο, με την επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο (Υπεύθυνος Δρ. Κωνσταντίνος Σιώμος, με την υποστήριξη της Compuland).

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι και το «μένουμε... Χολαργό!».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Συντονίζουν οι δημοσιογράφοι: Γιάννης Ριζόπουλος & Ελένη Λαζάρου

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα εργαστήρι αξιολόγησης για παιδιά, γονείς και ενήλικες με πιστοποιημένες κλίμακες του βαθμού εθισμού στο Διαδίκτυο, με την επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο (Υπεύθυνος Δρ. Κωνσταντίνος Σιώμος, με την υποστήριξη της Compuland).

Ετικέτες