Μιχάλης Χατζηγιάννης... η επιστροφή! (pics, vids)

Μέρες 2002, 2003 και 2004 θα αναβιώσει την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 (21:30) το Κηποθέατρο Παπάγου, του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, ο κατά τεκμήριο κορυφαίος και πιο πετυχημένος                Έλληνας
τραγουδιστής της γενιάς του και ολόκληρης της περασμένης δεκαετίας, Μιχάλης Χατζηγιάννης, επιστρέφει για μία μοναδική και ανεπανάληπτη συναυλία στη γειτονιά μας.

Δεκατρία (13) χρόνια μετά την 24η Σεπτεμβρίου 2004, όταν ο Κύπριος καλλιτέχνης ανέβηκε για τελευταία φορά στη σκηνή του δικού μας Κηποθεάτρου, η οδός Κορυτσάς και οι πέριξ δρόμοι αναμένεται να ζήσουν ξανά τον... πανζουρλισμό των αρχών της δεκαετίας του 2000, όταν η ουρά για ένα εισιτήριο έφτανε μέχρι την οδό Πεντέλης (πάρκινγκ Verde), με το τότε Δημαρχείο Παπάγου να ενημερώνει εκτάκτως μέσω αφισοκολλήσεων (!) για τα αλλεπάλληλα sold out των βραδιών Χατζηγιάννη.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια το Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού «έπασχε» συναυλιακά, καθώς το βάρος από τους διοργανωτές είχε πέσει στις θεατρικές παραστάσεις, με τις λιγοστές συναυλίες να στερούνται σαφώς νεανικότητας, πολλές φορές και ποιότητας. Με την επιστροφή Χατζηγιάννη και με τον ανάλογου βεληνεκούς συναυλιακό εμπλουτισμό του προγράμματος του 23ου Φεστιβάλ, το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της περιοχής μας αν μη τι άλλο θα ανέβει ένα επίπεδο ψηλότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το φετινό καλοκαίρι, τα εισιτήρια της οποίας θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Public, στην Ticket Services, καθώς και στο ταμείο του Κηποθεάτρου.

Με μεγάλη ανυπομονησία, λοιπόν, περιμένουμε όλοι να ξανατραγουδήσουμε τις αξεπέραστες επιτυχίες Χατζηγιάννη, σε μια βραδιά όπου ο άνθρωπος που τον ανέδειξε, ο σπουδαίος Παπαγιώτης μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Χατζηνάσιος, θα πρέπει να ανέβει μαζί του στη σκηνή, ώστε εκείνος στα πλήκτρα και ο Μιχάλης στη φωνή, να ερμηνεύσουν ξανά μαζί το «Άγγιγμα Ψυχής». Το τραγούδι από το οποίο ξεκίνησαν όλα.

Πληροφορίες – Προπώληση

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
οδός Κορυτσάς
6η στάση Παπάγου

Πέμπτη 22 Ιουνίου και ώρα 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 15€

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
12€ – σε περιορισμένο αριθμό για αγορές μέχρι 10/6 ή μέχρι εξάντλησής τους

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
Σε όλα τα καταστήματα Public και στην Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr





Ετικέτες , , , ,