Τρεις κι ο κούκος (ξανά) κατά του γηπέδου του Παναθηναϊκού (pics)

Από τα 120 άτομα της -αντίστοιχης- συγκέντρωσης κατά του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Γουδή, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Απριλίου 2017 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού, στα 60 άτομα της νέας, πολυδιαφημισμένης αυτή τη φορά συγκέντρωσης που έλαβε
χώρα την Τετάρτη (10/5) στα γραφεία της 7ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Πανόρμου 59. Οι εικόνες του «μένουμε... Χολαργό!» και από τις δύο συγκεντρώσεις μιλούν από μόνες τους.

Εξήντα (60) άτομα να προσπαθούν να πείσουν, πρωτίστως τον εαυτό τους, πως ένα γήπεδο στη συμβολή -περίπου- των λεωφόρων Κατεχάκη και Μεσογείων, σε μη δασική έκταση και δίπλα σε σταθμό του Μετρό, θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Να σημειωθεί πως απών από τη συγκέντρωση ήταν ένας από τους πρώτους και σταθερότερους πολέμιους του γηπέδου, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ενώ αντιθέτως το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος, ο οποίος από τη μεριά του προσπάθησε να ενημερώσει τους παριστάμενους για την πορεία του πρότζεκτ και τα πολλαπλά του οφέλη.

Ετικέτες ,