Θεσμός το τουρνουά μπιτς βόλεϊ του ΔΟΠΑΠ (pics)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά Beach Volley του ΔΟΠΑΠ, με πλήθος αθλητών και αθλητριών να προσφέρουν θέαμα στις κατάμεστες κερκίδες του γηπέδου iBeach Volleyball Club. Διοργανώθηκαν 4 τουρνουά (Silver Γυναικών, Silver Μικτό, Silver Ανδρών και Open Μικτό) και συμμετείχαν περισσότερες από 50 ομάδες,  σε ένα  διήμερο
αγώνων όπου ο καιρός ήταν σύμμαχος για μια καλοκαιρινή διοργάνωση. Νικητές στο Silver Γυναικών αναδείχθηκαν οι Καρακατσάνη/Καραλή, όπου κέρδισαν στις λεπτομέρειες τις Πολονύφη/Βαΐτση, ενώ την ίδια ώρα στο Silver Μικτό, Γκανέτσος/Μανωλαίνα τερμάτισαν αήττητοι στη διοργάνωση, επικρατώντας των Χυτήρη/Μούτου με 2-1.

Την Κυριακή η  μέρα ξεκίνησε με ανδρικά ματς όπου Τσουροπλής και Μάρκος επικράτησαν 2-0 των Γκανέτσο/Παστέλα, σε έναν πολύ εντυπωσιακό τελικό. Μεγάλα παιχνίδια υπό το φως των προβολέων είχαμε στο Open Mixed από σπουδαίους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τελικοί νικητές οι Παπαδάκης και Κατσιάνου, με 2-0 απέναντι σε Βλαχάκη/Χρηστίδου.

Στο τουρνουά παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, Δημήτρης Οικονόμου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και για την άρτια διοργάνωση, η οποία θα γίνει θεσμός. Όλοι οι νικητές κέρδισαν μια δωρεάν δίμηνη συνδρομή στο σύγχρονο γυμναστήριο του ΔΟΠΑΠ, προσφορά του Οργανισμού, ακριβώς δίπλα από τα γήπεδα του iBeach Volleyball Club.

Ετικέτες ,