Ρεκόρ συμμετοχών στους 13ους αγώνες «Τάσος Ξένος» (pics)

Για 13η χρονιά πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (1/7) στο «Μαρκ Μαρσώ» οι ετήσιοι αγώνες στίβου «Τάσος Ξένος», στη μνήμη του ιδρυτή του τμήματος στίβου στο Χολαργό.

Παρά τον καύσωνα, καταγράφηκε ρεκόρ συμμετοχών: 507 αθλητές και αθλήτριες, από 55 σωματεία από όλη την Ελλάδα!

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στις αθλήτριες και στους αθλητές του ΓΑΣ Χολαργού, για τις πολύ καλές... εντός έδρας επιδόσεις τους.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους υπερέβαλλαν εαυτό και αντιμετώπισαν με απόλυτη επιτυχία δυσκολίες και καιρικές συνθήκες βοηθώντας να πραγματοποιηθούν οι αγώνες, που λόγω της εξαιρετικά μεγάλης συμμετοχής τελείωσαν στις 12 τα μεσάνυχτα.

Το κύπελλο για την καλύτερη γυναικεία επίδοση παραδόθηκε στην αθλήτρια του ΓΣ Γλυφάδας, Ευαγγελία Ζυγόρη, για το χρόνο 55,34 που πέτυχε στα 400 μ. και το κύπελλο για την καλύτερη αντρική επίδοση στον αθλητή του ΓΑΣΧ, Κυριάκο Σκάρπα, για το χρόνο 50,07 που πέτυχε αντίστοιχα στα 400 μ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο:

https://www.gas-holargos.gr/images/2017DOC/GASX/Apotelesmata_TasosXenos_2017.pdf

Όπως φαίνεται και από το πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ, ανάμεσα στα πρόσωπα που τίμησαν τους αγώνες και το ΓΑΣΧ με την παρουσία τους είναι και: Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, Δημήτρης Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Θανάσης Αυγουρόπουλος, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Μιχάλης Τράκας, οι πρώην Πρόεδροι και ιδρυτικά μέλη του ΓΑΣΧ, Μάνος Κοκκαλάς, Δημήτρης Κατσαρέλλης και Νίκος Δεπούντης, καθώς και ο... μικρός Τάσος Ξένος, εγγονός του αείμνηστου, που βοήθησε σε όλες τις απονομές!

Ετικέτες , , ,