Ολοκληρώθηκε το «Δημιουργικό Καλοκαίρι 2017» (pics)

Με απόλυτη επιτυχία και με ενθουσιώδεις κριτικές από παιδιά και γονείς ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που διοργάνωσε για πρώτη φορά η ενορία της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.

Η ενορία της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, στο πλαίσιο της ουσιαστικής συμπαράστασης και βοήθειας στη σύγχρονη εργαζόμενη οικογένεια, διοργάνωσε το φετινό καλοκαίρι μία σειρά πενθήμερων δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά των ηλικιών του Δημοτικού σχολείου, με τον τίτλο «Δημιουργικό Καλοκαίρι 2017».

Η προσπάθεια πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις εκδόσεις «ν πλ», μαζί με μία σειρά από έμπειρους και κατηρτισμένους συνεργάτες, που ασχολούνται με το παιχνίδι, τις κατασκευές, τη χειροτεχνία, τις αθλοπαιδιές, τη ζαχαροπλαστική, το θέατρο, την παράδοση, τον πολιτισμό, τις τέχνες κ.ά.

Το πρόγραμμα αφορούσε σε τέσσερα πενθήμερα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από 19 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2017, με συγκεκριμένες θεματικές ενότητες και πλήρη απασχόληση των παιδιών, από τις 8.00 το πρωί έως τις 4.00 μετά το μεσημέρι:

Το πρόγραμμα, με χαμηλό κόστος συμμετοχής, φιλοξενήθηκε στις ανακαινισμένες αίθουσες του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου «Σήμαντρο» (Ελ. Βενιζέλου 59Α, Χολαργός), προς το οποίο εκφράζονται ιδιαίτερες ευχαριστίες.

Περιελάμβανε πρωινή προσευχή και αγιογραφικό, καλλιτεχνικές και εικαστικές δραστηριότητες, αθλητικές ενασχολήσεις, θεατρικό παιχνίδι, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, παρασκευή προσφόρου, προβολή ταινίας, διάλογο με συγγραφείς κ.ά. Στα παιδιά προσφερόταν πλούσιο δεκατιανό γεύμα.

Πολύ ενθαρρυντικές και ενθουσιώδεις οι κριτικές των παιδιών και των γονέων τους, που αν μη τι άλλο δίνουν δύναμη και ώθηση στους ανθρώπους της ενορίας για τη διοργάνωση στο μέλλον παρόμοιων πρωτοβουλιών.

Ετικέτες , ,