Κοινωνικό Φροντιστήριο και τη νέα σχολική χρονιά

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και για τη στήριξη των θεσμών της οικογένειας και της παιδείας, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και για το σχολικό έτος 2017-18.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτούργησε το προηγούμενο σχολικό έτος με εξαιρετική επιτυχία, πιάνοντας τους βασικούς στόχους που είχαν τεθεί. Τα μαθήματα δίδαξαν 18 εθελοντές καθηγητές, έμπειροι και καταξιωμένοι στα αντικείμενά τους, οι οποίοι με την ανελλιπή παρουσία τους συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του προγράμματος. Τη διδασκαλία τους υποστήριξαν με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα Θετικής, Τεχνολογικής και Θεωρητικής κατεύθυνσης. Οι ενδιαφερόμενοι για τη νέα σχολική χρονιά μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, με υπογραφή γονέα ή κηδεμόνα, δηλώνοντας παράλληλα και τα μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στο Γραφείο Παιδείας του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού έως και την έναρξη του νέου σχολικού έτους (1ος όροφος – Αντιδήμαρχος κα Αθανασάκου-Μουντάκη 2132002831 και 2132002893). Οι άνθρωποι του Δήμου εκφράζουν την αισιοδοξία ότι και κατά τη φετινή σχολική χρονιά η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα στεφθεί με επιτυχία.

Ετικέτες , ,